Η ΔΕΗ στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνδράμει με τα εκάστοτε διαθέσιμα μέσα της, στη καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των δραστηριοτήτων της.

Η αγαστή και στενή συνεργασία των τοπικών αρχών και των στελεχών της επιχείρησης, φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα και αυτό καταδεικνύεται με την εκδήλωση των ειλικρινών ευχαριστιών που κάθε φορά απευθύνονται στην ΔΕΗ και τα στελέχη της. Ενδεικτικές είναι οι επισυναπτόμενες δυο επιστολές από τον Δήμο Κοζάνης και την Διεύθυνση Δασών Κοζάνης.

Τομέας Επικοινωνίας Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

 

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κατόπιν αδυναμίας της υπηρεσίας μας να ανταπεξέλθει σε εργασίες συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου περιοχής μας από ανυπέρβλητους οικονομικούς λόγους, για την παραλαβή / καυσόξυλων κατοίκων Τ.Κ. Εμπορίου, κρίθηκε αναγκαίο να απευθυνθούμε σε εσάς με άμεση απόκριση σας. Η υπηρεσία μας ευχαριστεί τα μέγιστα, τόσο για την υλική βοήθεια σας σε μηχανήματα όσο και για το ειλικρινές ενδιαφέρον όλων των στελεχών της υπηρεσίας σας που εργάστηκαν μαζί μας για την εκτέλεση των έργων προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου της Τ.Κ. Εμπορίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κατόπιν αδυναμίας της υπηρεσίας μας να ανταπεξέλθει σε εργασίες συντήρησης του 5ύ οδικού δικτύου περιοχής μας από ανυπέρβλητους οικονομικούς λόγους, για την παραλαβή καυσοξύλων κατοίκων Τ.Κ. Εμπορίου, κρίθηκε αναγκαίο να απευθυνθούμε σε εσάς με άμεση ανταπόκριση σας. Η υπηρεσία μας ευχαριστεί τα μέγιστα, τόσο για την υλική βοήθεια σας σε μηχανήματα όσο και για το ειλικρινές ενδιαφέρον όλων των στελεχών της υπηρεσίας σας που εργάστηκαν μαζί μας για την εκτέλεση των έργων προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου Κ. Εμπορίου.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ”