Αγαπητοί συμπολίτες και συνάνθρωποι,

Εν μέσω των Χριστουγέννων για πρώτη φορά δημόσια παίρνουμε το θάρρος να εκφράσουμε τις εγκάρδιες και θερμές μας ευχαριστίες για την ελεημοσύνη και συμπαράσταση που μας παρέχετε αδιαλείπτως όλους αυτούς τους μήνες από την 1/9. Όλοι εσείς άλλη μια φορά οι άνθρωποι του Θεού τρέξατε να κάνετε το λόγο Του, την αγάπη, πράξη.

Τη στιγμή που χωρίς κανένα ιατρικό λόγο πια μας αφαιρέθηκε το δικαίωμα της εργασίας, τη στιγμή που για κανένα πια ιατρικό λόγο μας αφαιρέθηκε το δικαίωμα της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο σε στιγμή ανάγκης και πανδημίας την ίδια ακριβώς στιγμή, μια κυβέρνηση που μόνο κακό έκανε στην κοινωνία, ήρθε να μας αφαιρέσει το δικαίωμα στη ζωή αφήνοντας εμάς και τις οικογένειές μας να πεθάνουμε, εν μέσω χειμώνα, χωρίς ενδιαφέρον. Αυτή η κυβέρνηση έκανε πολλούς συνανθρώπους να μας βλέπουν ως εχθρούς, ως απειλή, ως λεπρούς. Αλλά ακόμα και αυτοί οι άνθρωποι με γνώμονα τη Χριστιανική Πίστη δικαιούνται αγάπης και συμπαράστασης, αλλά ΟΧΙ
ΕΜΕΙΣ.

Συγγενείς και φίλοι μας ανταμώνουν και μας μιλούν μόνο με ένα “δικαίωμα” ανα χείρας, το συγχωροχάρτι της νόσου ή του εμβολιασμού, αλλιώς κοινωνικά υπάρχουμε για αυτούς μόνο στο παρασκήνιο της ζωής, όταν δεν μας βλέπουν τα αφεντικά μας, μη μας παρεξηγήσουν εκεί που υπάρχουν σκιές που δεν μαρτυράνε. Αυτή είναι μια αιρετική αγάπη.
Αλλά δεν πειράζει, ο καιρός των πειρασμών θα περάσει, και η αλήθεια θα λάμψει. Εμείς παραμένουμε όμως άνθρωποι γιατί είμαστε μόνο άνθρωποι, κατ’εικονα και ομοίωση του Δημιουργού μας, όπως όλοι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Τη Λοζάνη τι Κοζάνη, παιδιά οι μεν παιδιά και οι άλλοι, αλλά με άλλη προτεραιότητα και αυτή δεν είναι του Θεού άλλα του καθεστώτος. Ο Αγ Λουκάς έλεγε πως τα καθεστώτα ενδιαφέρονται μόνο για την εξουσία και όχι για το άνθρωπο, και όλοι μας πια γινόμαστε μάρτυρες αυτής της αλήθειας, ακόμη και αν δεν το μολογάμε.
Θέλουμε ως συντονιστική επιτροπή να σας ευχαριστήσουμε όλους αλλά και τον κάθε καλό άνθρωπο, επαγγελματία, δάσκαλο, αγρότη, παπά, τσέλιγκα, στρατιωτικό, αστυφύλακα κλπ, ξεχωριστά..

Ευχαριστούμε και όλους τους απλούς πολίτες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που είχαν το θάρρος ή την πολύ αγάπη και έτρεξαν να προσφέρουν αλλά και συνεχίζουν αδιαλείπτως να προσφέρουν κάθε καλό στους Υγειονομικούς σε Αναστολή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, Ιδιωτικών Κλινικών και Κέντρων Υγείας και ΤΟΜΥ Κοζάνης.
Χάρη σε σας είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που είδαν στον αγώνα μας τον δικό τους αγώνα, των παιδιών, των οικογενειών και των Πιστεύω τους. Χαιρόμαστε που μπορείτε να πάτε παντού κάνοντας ένα τεστ, που έχετε την ευκαιρία να ζείτε τη ζωή και να ταΐζετε τα παιδιά σας ανυπότακτα, ενώ εμείς δεν μπορούμε. Να μας αγαπάτε γιατί πολεμήσαμε και πολεμάμε, ο αγώνας του καθενός είναι διαφορετικός αλλά η αγάπη και τα Χριστά Πιστεύω θα μας ενώνουν πάντα. Δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα ΠΟΤΕ.