FOOTBALL LEAGUE

Σάββατο 24 Απριλίου, στις 12:00, Καβάλα – Βέροια
Ντέρμπι κορυφής στην 7η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League. Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», η Καβάλα υποδέχεται τη Βέροια. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 15 β., έχοντας η καθεμιά από πέντε νίκες και μια ήττα έως τώρα στο πρωτάθλημα.
Περιγραφή: Τάσος Σταμπουλής. Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρόπουλος.

BASKET LEAGUE

Σάββατο 24 Απριλίου, στις 17:15, Προμηθέας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Μετά τις δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη, που τον έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-2, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει, σε εξ αναβολής παιχνίδι (από την 2η αγωνιστική!) τον Προμηθέα, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 15-5.
Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Μενεγάκης.

Κυριακή 25 Απριλίου, στις 17:00, Περιστέρι BC-Λάρισα BREAD FACTORY
Tην Κυριακή 25/4, στις 17:00, ορίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ η επανάληψη -μετά από απόφαση του ΑΣΕΑΔ- της συνάντησης της 8ης αγωνιστικής, που είχε τελειώσει με σκορ 82-78 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας.
Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλει να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό «θρόνο» των κρίκων. Ο Νίκος Ηλιόπουλος και ο Αντώνης Τανταλίδης να διεκδικήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση μέσω του σύνθετου ατομικού. Επίσης, η προοπτική ελληνικής εκπροσώπησης σε περισσότερους τελικούς οργάνων αποτελεί άλλον έναν στόχο για τους αθλητές της Εθνικής Ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στη Βασιλεία (από 21 έως 25 Απριλίου 2021).

Σάββατο 24 Απριλίου, στις 14:30 Τελικοί οργάνων
Η διοργάνωση της Βασιλείας δεν αποτελεί κριτήριο για την Ολυμπιακή πρόκριση, όμως αν ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο η επιτυχία του θα αποκτήσει ιδιαίτερη διάσταση. Εφόσον ο Έλληνας πρωταθλητής κερδίσει τον 5ο ευρωπαϊκό τίτλο του, μετά από την καταπληκτική περίοδο 2015-2018, θα πετύχει ένα μεγάλο ρεκόρ στην ιστορία του αγωνίσματος. Ο τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος για τις 16:10.
Περιγραφή: Μαρία Γκίκα.

Κυριακή 25 Απριλίου, στις 14:30 Τελικοί οργάνων
Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βασιλείας ολοκληρώνεται με τελικούς οργάνων στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
Περιγραφή: Μαρία Γκίκα.