Ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης βρήκε πρόσφορο έδαφος να χτυπήσει ευθέως τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη. Μιλώντας στο TOP Channel και τον Παναγιώτη Πλιάτσιο δήλωσε ότι από πλευράς περιφερειάρχη έγινε προσπάθεια δικαιολόγησης του προγράμματος χωρίς όμως να κάνει ο ίδιος καμιά ένσταση στο Υπουργείο Ανάπτυξης για του όρους του. «Δεν ήταν ένα πρόγραμμα όπως είχε εξαγγελθεί ενίσχυσης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων , παρατηρήθηκαν πολλές αστοχίες. Όταν στριμωχνόμαστε για όλα τα κακά φταίει η κυβέρνηση…» σημείωσε.

Μάλιστα τόνισε ότι μόνο ένα 9% πάει στην Π.Ε. Γρεβενών .Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos 457 επιχειρήσεις των Γρεβενών αιτήθηκαν στο πρόγραμμα και από αυτές εντάχθηκαν 160, δηλαδή το 34%.Από τα 11.000.0000 δηλαδή που θα έπαιρναν και οι 457, επωφελήθηκαν οι ενταγμένες με 3.700.000 ευρώ , ένα ποσοστό περίπου 9% ανάλογο και με τον πληθυσμό των κατοίκων του Ν. Γρεβενών σε σχέση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο βουλευτής Γρεβενών νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από το κλείσιμο της δομής επίσημα αλλά και τη μη ανανέωση των συμβάσεων των ξενοδόχων του ορεινού όγκου. Μάλιστα κυκλοφόρησε και ανάλογο βίντεο που δείχνει τι πραγματικά αισθάνεται, το οποίο αποδοκιμάζουμε.

Ιωάννα Παπαδημητρίου