Σε συνέχεια του από 2-9-2021 δημοσιεύματος σας με τίτλο: «55 φωτοβολταϊκά πάρκα από τρεις αδελφές ενεργειακές κοινότητες της Ακρινής – Τι τις ενώνει» και προς αποκατάσταση της Αλήθειας θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας τα εξής:

1.Η Φωτογραφία παραπέμπει στην τοπική κοινότητα Ακρινής που ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επένδυση, καθώς ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο δεν ανήκει στις εκτάσεις της τοπικής κοινότητας Ακρινής.
2. Στον τίτλο του δημοσιεύματος αναφέρονται 55 φωτοβολταικά Πάρκα, ενώ στην πραγματικότητα είναι τρεις ενεργειακές κοινότητες συνολικής ισχύος 44mw στην περιοχή της Εξοχής και όχι της Ακρινής.
3.Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρεται «Το εναλλακτικό σχέδιο της Ακρινής προχωρά μέσω των ΑΠΕ», ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ουδεμία σχέση, καθώς όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν υπάρχουν εκτάσεις τις Ακρινής στην συγκεκριμένη Επένδυση επίσης τα περισσότερα μέλη της εν λόγω επένδυσης δεν είναι από την Ακρινή.
4.Στην επόμενη παράγραφο αναφέρονται μόνο τα μέλη συγκεκριμένων οικογενειών, παραβλέποντας το γεγονός ότι στην πραγματικότητα στις τρεις ενεργειακές κοινότητες αυτές, συμμετέχουν πάνω από 50 μέλη, συγκεκριμένα 52 μέλη, όλοι με καταγωγή από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Επειδή γίνεται μία προσπάθεια σύνδεσης ανθρώπων και καταστάσεων που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και προς αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλώ να αποσυρθεί το δημοσίευμα άμεσα, καθώς θίγονται πρόσωπα και υπολήψεις και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις και συμπεράσματα.

Σαριαννίδης Αλέξανδρος
Πουτογλίδης Παύλος