Επαναλειτουργεί το υπηρεσιακό λεωφορείο, που βρίσκεται στην κατοχή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες μετακίνησης των φιλοξενούμενων παιδιών και υπηρεσιακές ανάγκες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Κέντρου Ιωάννης Παρδαλης “μετά από δέκα χρόνια αδράνειας τα καταφέραμε. Τελευταία μετακίνηση του λεωφορείου πραγματοποιήθηκε το μακρινό 2012 με οδηγό τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Πετσούκη. Πλέον το λεωφορείο του κέντρου μας θα μετακινείται στους δρόμους της περιοχής μας εξυπηρετώντας τις ποικίλες ανάγκες του. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την κάλυψη όλων των αναγκών που προκύπτουν, η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή δίνει όλες τις δυνάμεις της για την επίτευξη των στόχων που θέτουμε”.

“Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ενέργεια διαδραμάτισε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κος Βόσδου Σωτήρης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, που επίσπευσε τις διαδικασίες και μας βοήθησε, ώστε να γίνει με τον σωστό, νόμιμο και γρήγορο τρόπο η επανεκκίνηση του υπηρεσιακού οχήματος, για να μπορούμε να εξυπηρετούμε τη μετακίνηση και μεταφορά των παιδιών σε έκτακτες ανάγκες, σε διάφορες δραστηριότητες, στο σχολείο σε περίπτωση κακοκαιρίας κάτι που ως τώρα γινόταν με μίσθωση ιδιωτικού αυτοκινήτου. Η άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιαννάκη Βασίλη για την τοποθέτηση προστατευτικών κολονιών στην είσοδο του Κέντρου ήταν σημαντική και διευκολύνει την είσοδο – έξοδο του λεωφορείου στον χώρο μας. Τον ευχαριστούμε θέρμα. Η διευθύντρια της διεύθυνσης συγκοινωνιών της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ζωή Σταματιάδου ενήργησε άμεσα για την διευθέτηση όλων των ζητημάτων που προέκυψαν και την ευχαριστούμε θερμά”.

Για την επαναλειτουργία του οχήματος χρειάστηκαν πολλές και σημαντικές συντηρήσεις και επισκευές και γενικό service που μας προσέφερε δωρεάν η AUTO SOUMPASIS – ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΦΛΩΡΙΝΑ, την οποία εταιρεία ευχαριστούμε για την ενέργειά της αυτή.

Η επανεκκίνηση και επαναλειτουργία του υπηρεσιακού λεωφορείου είναι πολύ σημαντική για τη δομή, υπογραμμιζει τέλος, καθώς ανά πάσα στιγμή προκύπτουν ανάγκες μετακίνησης των φιλοξενούμενων παιδιών που αναγκαζόμαστε να καλύψουμε με έκτακτους τρόπους.

Πηγή:ertnews.gr