Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Θωμά Νέστορα.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αστυνόμευση στην περιοχή, ενώ υπήρξε ενημέρωση για τη παραβατικότητα στη Δυτική Μακεδονία.

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τους κατοίκους της περιοχής, τον έλεγχο της παράνομης διακίνησης μεταναστών και τη στελέχωση των τεσσάρων αστυνομικών τμημάτων που βρίσκονται σε λειτουργία αυτή τη στιγμή στην Π.Ε. Κοζάνης (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Σιάτιστα, Σέρβια).

Η κ. Βέττα έθεσε, με ιδιαίτερη έμφαση, ζητήματα που αφορούν την αναγκαιότητα ανανέωσης του εξοπλισμού των αστυνομικών, ώστε αφενός να μην μετακυλίεται το κόστος σε αυτούς και, αφετέρου, να διασφαλίζεται ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας και υγιεινής.

Τέλος, σε επαφές με αστυνομικούς, συνομολογήθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας της Αστυνομίας ενώ, υπήρξαν προτροπές από τη Βουλευτή για συνέχιση του έργου τους με τήρηση των κανόνων δικαίου, ισονομίας, επιείκειας και κοινής λογικής.​