Την 17.01.2022 και πρωινές ώρες αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης προκειμένου να συνομιλήσουν με τους υπηρετούντες συναδέλφους, να καταγράψουν την υπηρεσιακή καθημερινότητα, να αφουγκραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ταυτόχρονα να λάβει χώρα παράδοση τριών χιλιάδων (3000) μασκών προσώπου FFP2 (υψηλής προστασίας) για την κάλυψη αναγκών των συναδέλφων μας ,σε αυτήν την δύσκολη μάχη, που δίνουν κατά της διασποράς των κρουσμάτων κορονοϊού.

Το παραπάνω προστατευτικό υλικό είναι ευγενική χορηγία των εταιρειών A. LOUSIOS POWER, ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε, BΙΕΡ Α.Τ.Ε., ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΙΚΗ Ε.Ε. και του Φαρμακείου του Κυρίου ΔΑΛΛΑ Άγγελου, που αναγνωρίζουν το δύσκολο επικίνδυνο και ανθυγιεινό λειτούργημα που επιτελούμε!!!

Από πλευράς μας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την ευγενική χορηγία και ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, ότι θα συνεχίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο να συνδράμουμε στις προσπάθειες που καταβάλλονται σε υπηρεσιακό επίπεδο.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
– Ο – Πρόεδρος
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ
– Ο – Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ