Μοναδική ευκαιρία ενασχόλησης

σε έναν επαγγελματικό κλάδο με συνεχή εξέλιξη και ζήτηση μέσω της (Δ.ΥΠ.Α.) Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και της υλοποίησης του έργου «Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας με παροχή πιστοποίησης των αποκτηθεισών γνώσεων», με κωδικό ΟΠΣ TA 5161093. στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διάρκεια Προγράμματος : 105 ώρες (περίπου 1 μήνας)
Μέθοδος : Εξ αποστάσεως σύγχρονη θεωριτική τηλεκατάρτιση
Εκπαιδευτικό επίδομα : 105 ώρες κατάρτισης* x 5,00 € = 525,00 € μικτά
Πιστοποίηση από αναγνωρισμένους φορείς ΕΟΠΠΕΠ & ΚΕΜΕΑ

Δικαίωμα συμμετοχής στο Μητρώο Ωφελουμένων που θα συγκροτήσει η Δ.ΥΠ.Α. έχουν οι άνεργοι οι οποίοι κατά την υποβολή πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1. Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

2. Έχουν ηλικία από 18-50 ετών (να έχουν γεννηθεί από το 1972 έως το 2004) δηλαδή κατά την υποβολή της αίτησης να είναι άνω των 18 και έως 50 ετών.

3. Είναι Έλληνες πολίτες ή Έλληνες Ομογενείς ή πολίτες χώρας- μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4. Για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε τουλάχιστον βαθμό: Β2 Επίπεδο

5. Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο γυμνασίου).

6. Δεν έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ    >>>      ΕΔΩ

Αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως κατάρτισης (τηλεκατάρτισης) και πιστοποίησης, σε έως 5.000 άνεργους, εγγεγραμμένους στο Μητρώο της Δ.ΥΠ.Α., ηλικίας 18-50 ετών, στην ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (Επιπέδου 1)».

ΣΥMΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ