Αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, σας περιμένουμε όλες και όλους στα ξύλινα σπιτάκια της πλατείας για να υποδεχθούμε όλοι μαζί στις 17:30 τον Αϊ Βασίλη, την Άγιο Βασιλίνα και όλα τους τα ξωτικά, σε μια έκτακτη στάση που θα κάνουν στην πόλη μας, όπως ενημερωθήκαμε από το εργαστήρι του Βόρειου Πόλου.

Έτσι, προτού κάνουν τον γύρο του κόσμου, θα μοιράσουν λογιών λογιών γλυκά αλλά και εντυπωσιακά χρώματα για αγόρια και κορίτσια με την μοναδική τεχνική του face painting, διανθισμένα με εορταστικά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες ευχές.

Επίσης, λίγο νωρίτερα – και πιο συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί – θα στηθεί από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών το “Ταχυδρομείο του Αϊ-Βασίλη” προκειμένου όλα τα παιδιά να στείλουν τα γράμματά τους στον αγαπημένο μας Άγιο μαζί με καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Σημειώνεται ότι το επαγγελματικό μακιγιάζ επιμελείται η αισθητικός Νατάσα Παρασκευαΐδου και όλο το team του Glow, Spa & More ενώ οι νοστιμότατες λιχουδιές που θα μοιραστούν αποτελούν μια ευγενική προσφορά των ζαχαροπλαστείων Βάσος, Zoomserie και Φίλιος.

Ο Δήμος Γρεβενών σας περιμένει όλες και όλους, εκφράζοντας παράλληλα ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στην έμπρακτη στήριξη των τοπικών μας επιχειρήσεων για την υλοποίηση της κοινής αυτής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης και βεβαίως τον Άγιο μας Βασίλη που μας επισκέπτεται εκτάκτως!

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών