Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Εργατικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί μία εισαγωγική διημερίδα εσωτερισμού, κοινωφελούς χαρακτήρα από τον Γνωστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Samael Lakhsmi.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και τα θέματα που θα αναπτυχθούν…

Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ώρα 17:30: «Διαλογισμός Θεωρία και Πρακτική»
-Τι είναι ο Διαλογισμός ; Πως επιτυγχάνεται; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Τα αμέτρητα οφέλη και η αναγκαιότητα της Χαλάρωσης και του Διαλογισμού στην εποχή μας. Οι Επιστημονικές αποδείξεις για την ωφέλεια του Διαλογισμού στην Υγεία μας.
– 20λεπτη Πρακτική Διαλογισμού

Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ώρα 17:30: «Η Φυσική Ιατρική και η Θεραπεία» – Πως Η Φιλοσοφία της και ο βαθμός της Κατανόηση μας είναι τα κλειδιά για τη θεραπεία: Γιατί αρρωσταίνουμε; Γιατί θέλουμε τη θεραπεία; Ποιος είναι αυτός που θεραπεύει; – Πόσες Ιατρικές υπάρχουν; Η Συμβατική και η Εναλλακτική Ιατρική. – Πως μπορούμε να θεραπευτούμε από κάθε ασθένεια; Οργανική και Ψυχική άμυνα. Θέληση και Πειθαρχία. Η Υπακοή στους συμπαντικούς Νόμους που διέπουν τη Ζωή. Τροφές που εναρμονίζουν το σώμα τη ψυχή και το πνεύμα. Η στοιχειοθεραπεία.

Κόστος του σεμιναρίου – Εγγραφές:

Η μοναδική οικονομική υποχρέωση είναι η ελεύθερη συμμετοχή στο κόστος της διοργάνωσης… Ωστόσο, όποιος αδυνατεί να συμμετέχει οικονομικά, είναι ελεύθερος να παρακολουθήσει το σεμινάριο!

Για τη συνέχεια του βιωματικού αυτού σεμιναρίου, σε θέματα πρακτικής ψυχολογίας, υγείας και εσωτερικής αναζήτησης, επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων στο τμήμα θα είναι περιορισμένος, είναι καλύτερα το συντομότερο, να δηλώσετε συμμετοχή.

Για περισσότερες Πληροφορίες: τηλ. 6938677770