Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και εφαρμόζοντας τις οδηγίες που εξέδωσε το Υπουργείου Υγείας, για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (COVID-19), και τον περιορισμό μετάδοσής του, ενημερώνει τους πολίτες – καταναλωτές της, ότι η προσέλευσή τους και η συναλλαγή τους με τις Υπηρεσίες της Επιχείρησης θα γίνονται από τις 08.00 π.μ. έως τις 12.00 μ..

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών στα πλαίσια πάντα της Κοινωνικής ευαισθησίας, η Επιχείρηση αναστέλλει για το επόμενο χρονικό διάστημα τις διακοπές συνδέσεων Ύδρευσης των καταναλωτών λόγω οφειλών.

Το Ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Ε., το οποίο λειτουργεί επί της Οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου (αγορά) θα παραμείνει κλειστό και θα λειτουργεί μόνο το Ταμείο, που στεγάζεται στα Γραφεία της Επιχείρησης (Υδραγωγείο).

Επίσης τίθενται στην διάθεση των καταναλωτών τα τηλ.: 2463027456 & 2463024823, ενώ υπενθυμίζεται, ότι η υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών με e-banking.

Παρακαλούνται όλοι οι Πολίτες να εφαρμόζουν τους κανόνες ΥΓΙΕΙΝΗΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για τη μη εξάπλωση του Κορωνοϊού (COVID-19).