■ Επέστρεψαν οι δύο αθλητές του Συλλόγου μας, Κωνσταντίνος Σολακίδης τού Χρήστου, Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου , από το Σεράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης οι οποίοι συμμετείχαν ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας , εφήβων νεανίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα !!!

■ Οι δύο αθλητές μας Κωνσταντίνος και Ραφαήλ ύστερα από την κατάκτηση τού χρυσού Πανελληνίου μεταλλίου μαζί με άλλους δέκα οχτώ αθλητές από όλη την Ελλάδα αποτέλεσαν την Εθνική μας ομάδα. Ειναι η τρίτη φορά για τον Ραφαήλ η συμμετοχή του στην εθνική μας ομάδα έχοντας κατάκτηση το 2018 χάλκινο πανευρωπαϊκό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων , η δεύτερη φορά για τον Κωνσταντίνο !!!

■ Ύστερα από δύο αγώνες και έχοντας την τετάρτη θέση ο Κωνσταντίνος και την πέμπτη θέση ο Ραφαήλ στο ευρωπαϊκό ρανκινκ κατάφεραν να κατακτήσουν την πέμπτη θέση και να φέρουν ακόμη δύο ευρωπαϊκές διακρίσεις για την χώρα μας, την πόλη μας , και τον σύλλογο μας που μετράει μέχρι σήμερα , με αθλητές του που συμμετείχαν ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας (6 Παγκόσμιες 19 Πανευρωπαϊκες 2 Μεσογειακές 2 βαλκανικές διακρίσεις !!!

■ Οι δύο διακρίσεις των αθλητών μας έρχονται σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή και για τούς δύο διότι είναι μαθητές της τρίτης λυκείου , και η επιτυχία τους χρίζει μοριοδότησης ενόψει των εξετάσεων για τα ανώτερα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα , όπως και στο παρελθόν με όλους τούς αθλητές τού συλλόγου μάς που πέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις !!!

■ Η Εθνική μας ομάδα στο σύνολο των είκοσι αθλητών που έλαβε μέρος στην διοργάνωση κατάφερε να φέρει τέσσερα μετάλλια και έξι πέμπτες θέσης . Οι Δέκα διακρίσεις αλλά και η παρουσία όλων τών αθλητών και των τεσσάρων προπονητών που συνόδευαν την αποστολή δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη στις τάξεις της διοργάνωσης , και για ακόμη μια φορά έστειλε το μήνυμα ότι το Ελληνικό Ταεκβοντο έχει Παρελθόν Παρόν και Μέλλον !!!

■ Το Δ.Σ.του συλλόγου μας συγχαίρει τούς αθλητές τού για τις νέες τούς επιτυχίες , συγχαίρει και ευχαριστεί τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό μοσπονδίας Ταεκβοντό συνοδούς κύριους Καρανταγλή Μάκη αρχηγό Αποστόλης και Μαλανδράκη Κική , τους προπονητές που συνόδευσαν , καθοδήγησαν και οδήγησαν στις επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας , κύριους Καπάνη Κωνσταντίνο , Κωτσόπουλο Μιχάλη , Μιμιγιάννη Ανδρέα , Τζανακάκη Νίκο !!!