Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρόνης Παπαβραμίδης.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο Αγροτικός Αστέρας αναμένεται να βρεθεί στη Superleague 2, μία άνοδο που κέρδισε εντός των τεσσάρων γραμμών, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να μιλάει για την δικαίωση αλλά και το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.

Αρχικά ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης:

«Ο Αγροτικός Αστέρας έχει ανέβει και υπάρχει θέμα για τον Πανδραμαϊκό κάτι που θα οριστικοποιηθεί την Πέμπτη στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, δεν υπάρχει θέμα για τον Αγροτικό Αστέρα, μπορεί να θεωρεί η ομάδα πως έχει ανέβει. Η άποψη μου είναι ότι από κάθε όμιλο θα πρέπει να ανεβαίνει ένας, αλλά επειδή ο Πανδραμαϊκός κέρδισε το διαιτητικό θεωρούν στην ΕΠΟ ότι θα πρέπει να έχει ένα αντίκρισμα και για αυτόν τον λόγο θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα και να υπάρχουν 31 ομάδες κάτι που δεν θέλουν ωστόσο στη Superleague 2. Θεωρώ πολύ δύσκολη την άνοδο του Πανδραμαϊκού».

Ενώ ο Χρόνης Παπαβραμίδης, σημείωσε:

«Βάλαμε τους αθλητές της πάλης, με αυτούς θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα αν πάρουμε μέρος γιατί η σέντρα είναι στις 16 Σεπτεμβρίου. Μέχρι προχθές εγώ είχα αγχωθεί τώρα το παίρνω χαλαρά, τώρα να παίξουμε με 10% πιθανότητες να μην υποβιβαστώ; Γιατί είναι τουλάχιστον 10 παιχνίδια με 14 να είναι στον πρώτο γύρο. Με ποιους να παίξω;».

ΠΗΓΗ: metrosport.gr