Καθώς έχουμε μπει στην εποχή των διαδικτυακών εκδηλώσεων και συζητήσεων, το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνουν εκδήλωση μέσω διαδικτύου το επόμενο Σάββατο 25 Απρίλη στις 7.30 μ.μ. με θέμα:

Αγώνας για ζωή και ελευθερία.
Το εργατικό κίνημα και η αντικαπιταλιστική κομμουνιστική αριστερά απέναντι στην υγειονομική και οικονομική κρίση

Ομιλητές:

Όλγα Κοσμοπούλου, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ, γιατρός-λοιμοξιολόγος, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ
Φοίβος Λιναρδάτος, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νΚΑ, νέος εργαζόμενος
Παναγιώτης Μαυροειδής, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ, εργαζόμενος μεταλλειολόγος μηχανικός

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live μέσω της σελίδας facebook του ΝΑΡ (livestreaming), ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και σχολίων. Θα αναρτηθεί ολόκληρη και στο επίσημο κανάλι του ΝΑΡ στο Youtube.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση και την συζήτηση που στοχεύει να συμβάλλει

Η σοβαρότατη διπλή κρίση, υγειονομική και οικονομική/κοινωνική που αντιμετωπίζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως όλα δείχνουν, θα επιδράσει ουσιαστικά στις εξελίξεις στον καπιταλισμό και την ταξική αντιπαράθεση για τα επόμενα χρόνια.

Βρισκόμαστε ακόμη στο κέντρο της υγειονομικής κρίσης και της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις σφραγίζονται από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, μέτρα τα οποία έχουν σαφή ταξικό πρόσημο και κοινωνικό αποδέκτη του λογαριασμού, που είναι η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Η Εκδήλωση του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. το Σάββατο 25 Απριλίου στις 7.30 μ.μ., έχει ως στόχο τη συμβολή στην συζήτηση για την πολυποίκιλη δράση του εργατικού κινήματος και της αντικαπιταλιστικής κομμουνιστικής αριστεράς στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του Covid-19.

Αποτελεί την 1η διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιεί η οργάνωσή μας, γεγονός που την κάνει πανελλαδική και προσβάσιμη σε όλους/ες όσους/ες ενδιαφέρονται.