Η Affidea αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες και μαζί με το prlogos προσφέρει 10 Ψηφιακές Μαστογραφίες. Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό και κάνε ένα δώρο υγείας στον εαυτό σου.

Mε αφορμή τον μήνα ενημέρωσης και πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού και με σύνθημα «Αγαπήστε το στήθος σας, αγαπήστε τη ζωή σας», η Affidea αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης προσφέρει σε συνεργασία με το prlogos 10 Ψηφιακές Μαστογραφίες. Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό και κάνε ένα δώρο υγείας στον εαυτό σου.

Πώς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό…

1. Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού και δημόσια κοινοποίηση

2. Like και δημόσια κοινοποίηση τη σελίδα του prlogos στο Facebook: https://www.facebook.com/prlogos.gr/

3.Like και δημόσια κοινοποίηση τη σελίδα της Affidea Greece στο facebook https://www.facebook.com/AffideaGreece/

Ισχύς Διαγωνισμού:  26-30 Οκτωβρίου 2020

Οι 10 τυχερές του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την ψηφιακή μαστογραφία στο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στην Κοζάνη (Μ.Δήμτσα 21) μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται σε άλλον και η εξεταζόμενη θα πρέπει να κάνει επίδειξη της ταυτότητας προκειμένου για την ταυτοποίηση των στοιχείων και τη διενέργεια της εξέτασης.

Η Affidea στο πλευρό της γυναίκας – Εξετάσεις σε υπερσύγχρονο περιβάλλον
Οι Ψηφιακές Μαστογραφίες πραγματοποιούνται υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας στο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Κοζάνης (Μ.Δήμτσα 21), το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας για όλους. Η Affidea, ανταποκρινόμενη διαρκώς στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

Με το μήνυμα «Αγαπήστε το στήθος σας, αγαπήστε τη ζωή σας», η Affidea επισημαίνει την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σήμερα ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται σε ποσοστό 100% εάν διαγνωστεί έγκαιρα. Συνεπώς η καλύτερη θεραπεία είναι η έγκαιρη διάγνωση. Αυτή επιτυγχάνεται με τον προληπτικό έλεγχο στις γυναίκες που δεν έχουν κανένα σύμπτωμα ή ενόχληση από τον μαστό τους.

Δεδομένου ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την 1η αιτία θανάτου στις γυναίκες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι 1 στις 8 γυναίκες θα αναπτύξει καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια της ζωής της, κάνει σαφή την αναγκαιότητα και την σημασία διενέργειας προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού. Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί σήμερα την πιο σημαντική εξέταση στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου. Εντοπίζει παθολογικές οντότητες που δεν είναι ανιχνεύσιμες με άλλες απεικονιστικές εξετάσεις και αυτό από μόνο του δείχνει την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της εκτέλεσης ψηφιακής μαστογραφίας.

Η πρώτη μαστογραφία αναφοράς γίνεται σε ηλικία 35 ετών και από τα 40 και μετά ο έλεγχος γίνεται σε ετήσια βάση. Αν υπάρχει επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό, ο έλεγχος μπορεί να ξεκινήσει και σε μικρότερες ηλικίες, πάντα κατόπιν συνεννόησης με ειδικό ιατρό μαστού. Σε νεαρές γυναίκες <35 ετών με πυκνό μαστό η εξέταση εκλογής είναι ο υπέρηχος μαστών. Η ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση είναι η πιο αξιόπιστη μαζί με τον υπέρηχο μαστών για γυναίκες άνω των 40 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κέντρο μας στην Κοζάνη, διεύθυνση και ώρες λειτουργίας δείτε εδώ