Αυτές τις άγιες μέρες, η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη στους <<απόμαχους της ζωής>>, στους ηλικιωμένους ανθρώπους που βιώνουν τη δική τους μοναξιά και ανεβαίνουν, σαν πραγματικά παλληκάρια, το δικό τους Γολγοθά.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, θέλοντας να βρεθεί κοντά τους, δείχνοντας άλλη μια φορά έμπρακτα τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης που τρέφει για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, προέβη στη διάθεσή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς το “Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης”, την Μεγάλη Πέμπτη, 02 Μαϊου 2024.

Προκειμένου να εκφράσουμε την συμπάθειά και την έννοια μας, για αυτούς τους ανθρώπους, που στο πρόσωπο τους βλέπουμε τους δικούς μας γονείς. Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας.
Ας Αγαπήσουμε και αγκαλιάσουμε την τρίτη ηλικία, όπως θα κάναμε με ένα βρέφος. Είναι σχεδόν το ίδιο, με μια μεγάλη διαφορά. Ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ήδη έναν κύκλο ζωής, πρόσφεραν με κόπο ετών στην κοινωνία, στις οικογένειες, και δικαιούνται τουλάχιστον τον σεβασμό μας και τη φροντίδα μας.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε αυτές τις άγιες ημέρες ως Ένωση, είναι το εξής:
«Σεβάσου τους ηλικιωμένους, όταν είσαι νέος. Βοήθησε τους αδύναμους, όταν είσαι δυνατός. Γιατί κάποια μέρα θα είσαι κι εσύ ηλικιωμένος και αδύναμος »

Στην εν λόγω δράση, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Υπλγο (ΔΒ) Σιδέρη Βότση και τον Λγο (ΤΔ) Θεοχάρη Κωνσταντίνο Γεν. Γραμματέα .

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, για την αρωγή τους στη συλλογή τροφίμων τους ανώνυμους φίλους.
Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης, να ανάψει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα.

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

Σιδέρης Βότσης                Θεοχάρης Κων/νος