Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μετά και τη διακομματική σύσκεψη που προηγήθηκε στο Δημαρχείο για τη διάθεση και τη χρήση χώρων προβολής ενόψει ευρωεκλογών, αποφάσισε ομοφώνως τα εξής:

-Την τοποθέτηση ενός stand ή περιπτέρου, διαστάσεων 2Χ2Χ2, στον πεζόδρομο της οδού Ειρήνης (στην προέκταση της πλατείας Νίκης), από το Καμπαναριό και προς τα Δυτικά, σύμφωνα με υπόδειξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα, πίσω ή μπροστά από τα stand ή τα περίπτερα που θα τοποθετηθούν, στον παραπάνω χώρο.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα στις πλατείες Αλώνια, Σκ’ρκα, Υποσμηναγού Γιολδάση, Αριστοτέλους.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα στις πλατείες των Δημοτικών Κοινοτήτων.

-Η άδεια για την τοποθέτηση stand ή περιπτέρου με τα αντίστοιχα ταμπλό, θα δίνεται ατελώς, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου, στον πεζόδρομο της οδού Ειρήνης (στην προέκταση της πλατείας Νίκης) με την παρακάτω σειρά, από το Καμπαναριό και προς τα Δυτικά, και συγκεκριμένα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΙΚΗ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και στη συνέχεια τα υπόλοιπα κόμματα, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Διευθύνσεων Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης.

-Τα κόμματα που θα τοποθετήσουν stand ή περίπτερο με τα αντίστοιχα ταμπλό, θα έχουν και την ευθύνη φύλαξης, ασφάλειας αλλά και απόσυρσης αυτών, εντός επτά (7) ημερών μετά το πέρας των εκλογών.

-Οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και δεν προβλέπεται από την παρούσα απόφαση θα λύεται με κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των κομμάτων και του Δήμου Κοζάνης.