ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.6 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ η κατασκευή επτά νέων αιθουσών στο 13ο  Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης ένα έργο πολύ σημαντικό, προϋπολογισμού 1.618.021 ευρώ. Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας στο πολυπληθέστερο σχολείο της περιοχής.

Το θέμα θα συζητηθεί στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, που συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης στο Κοβεντάρειο. Όπως είπε σχετικά, ο δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης σε δηλώσεις του για το θέμα, είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη, μιας και αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα του σχολείου, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό μαθητών: “Προχωράμε στην ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής επτά (7)  αιθουσών στο 13ο Δημοτικό Σχολείο ένα έργο προϋπολογισμού 1,6 εκ. ευρών, που χρηματοδοτούμε από το ΕΣΠΑ. Μαζί με την Περιφέρεια από κοινού κατασκευάζουμε προσθήκες στα  2 Σχολεία (το 18ο έχει ήδη ανάδοχο και στο 13ο θα προχωρήσουμε σύντομα)”.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω έργο είχε ανακοινωθεί από τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη ήδη από τον αγιασμό των σχολείων τον Σεπτέμβριο και σήμερα ξεκινάει η δημοπράτησή του.

Β.Σ.