APOSTOLOS TELIKOSTOGLOU
WORLD TAEKWONDO
CHAMPIONSHIPS BAKU AZERBAIJAN 2023

Σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 αγωνίστηκε ο αθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών, χωρίς να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση των (16) στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg.

Σε μια ανταγωνιστική χρόνια με πολλές συμμετοχές και επιτυχίες σε (G2) βαθμολογούμενα τουρνουά διατηρώντας την βαθμολογία του σταθερά (6) στην παγκόσμια και (11) στην ολυμπιακή κατηγορία για περισσότερο από δύο χρόνια , δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει την (Τετάρτη παγκόσμια) διάκριση.

Την ερχόμενη Κυριακή στην Ρώμη θα συμμετάσχει στο πρώτο Grand Prix του έτους για να διεκδικήσει τους έξτρα βαθμούς από τους 40 που δικαιούται για το έτος του 2023 και αμέσως μετά θα συμμετάσχει στα European Games στην Πολωνία όπου και εκεί θα διεκδικήσει έξτρα βαθμούς για το παγκόσμιο και ολυμπιακό ράνκινκ.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ,οι προπονητές του και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του ,συγχαίρουν τον Απόστολο και τον προπονητή του κύριο Αλμασίδη Χρήστο για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια από το παγκόσμιο του Μεξικού τον Νοέμβριο του 2022 όπου είχε κατακτήσει την 5η θέση έως και σήμερα.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Απόστολου.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, τον κύριο Εφραιμίδη Παντελή για την καθοδήγηση κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς και τους προπονητες κ. Ζηνέλη Θεόδωρο και Μαμεκά Ιωάννη οι οποίοι ήταν σε όλη την διάρκεια δίπλα στην προσπάθεια του αθλητή μας και φυσικά τον Αρχηγό αποστολής κύριο Μακρινάκη Ιωσήφ για την εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη σε κάθε επίπεδο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔYΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ OΝΕΙΡΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.