Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του δεκαεπτά χρόνου αθλητή του Συλλόγου μας και μέλος της Εθνικής μας ομάδας στην κατηγορία των +87 kg Νέων Ανδρών, Ραφαήλ Ιωάννη Μαρέτη του Σπύρου.

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση των οκτώ αθλητών της διοργάνωσης , μιας και από την κλήρωση βρέθηκε απέναντι στον πρωταθλητή της Τουρκίας και ηττήθηκε 19 – 11.

Ένας αθλητής κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος είκοσι ένα ετών , έχοντας στο βιογραφικό του δύο χρυσά πανευρωπαϊκά και ένα παγκόσμιο μετάλλιο, μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Τουρκίας το 2020 με πολύ μεγάλη αγωνιστική εμπειρία.

Παρ’ όλα το μικρό της ηλικίας του αθλητή μάς , και το αποτέλεσμα του αγώνα , είδαμε ένα αθλητή να αγωνίζεται με ιδιαίτερο θάρρος και μαχητικότητα σε συνεργασία με την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού Κυρίου Ιακωβάκη Απόστολου που μας δίνει πολλά στοιχεία αισιοδοξίας για το μέλλον!!!

Το Δ.Σ. και οι Προπονητές τού Συλλόγου μας, συγχαίρουν τον αθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης στην κατηγορία παίδων Ραφαήλ, και του εύχονται Καλή επιστροφή και στην συνέχεια με πολλές επιτυχίες. Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Κύριο Ιακωβάκη Απόστολο για τη καθοδήγηση του αθλητή κατά την διάρκεια των αγώνων , και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό γία την στήριξη τής ομάδας σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση!!!

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης