Ο Δήμος Σερβίων θα έχει την χαρά να διοργανώσει πανελλήνιο τουρνουά 3on3 στα πλαίσια του 3on3 GR National Tour της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τα Σέρβια αποτελούν τη μικρότερη ανάμεσα στις 23 πόλεις της Ελλάδας που θα φιλοξενήσουν το αθλητικό αυτό γεγονός.

Ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα της νέας διοίκησης της ΕΟΚ και εκδηλώσαμε ενδιαφέρον συμμετοχής από τα επίσημα κανάλια της Ομοσπονδίας. Νιώθουμε τυχεροί που συμπεριληφθήκαμε στο πανελλήνιο καλεντάρι καθώς μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσφέρουμε από την πόλη μας μια μπασκετική διοργάνωση υψηλού επιπέδου σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να γνωρίσουν τον πανέμορφο τόπο μας και την τοπική φιλοξενία.

Μετά από ένα παρατεταμένο και δύσκολο διάστημα πανδημίας και εγκλεισμού, ο Δήμος Σερβίων έχει ως στόχο να προφέρει στην νεολαία, στους δημότες του αλλά και σε όλους τους πολίτες ένα καταπληκτικό τριήμερο με όχημα τον αθλητισμό.

Προετοιμαζόμαστε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για το μεγάλο αυτό τουρνουά. Η εταιρία που επιλέχθηκε για τη διοργάνωση έχει την τεχνογνωσία και εγγυάται την απολύτως ομαλή διεξαγωγή, καθώς έχει διοργανώσει αντίστοιχα τουρνουά έως τώρα σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καβάλα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και άλλες πόλεις.

Μας λυπεί το γεγονός ότι κάποιοι ενοχλούνται όταν ο Δήμος Σερβίων δείχνει εξωστρέφεια και δημιουργούν εμπόδια σε αυτό, τη στιγμή που απόλυτη προτεραιοτητα όλων μας θα έπρεπε να αποτελεί η ανάδειξη του πανέμορφου τόπου μας και η προσέλκυση επισκεπτών.

Δεν μας αγγίζουν τα παιχνίδια όσων ανώνυμων που για δική τους κόντρα με την ΕΟΚ διακινούν non paper σε πρόθυμους δημοσιογράφους.

Μοναδικός μας στόχος από την πρώτη στιγμή είναι η ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας.-