Τρεις παθολόγοι γιατροί επιτάχθηκαν από το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια των γιατρών του Νοσοκομείου Γρεβενών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Από τις τρεις αυτές επιτάξεις επιδόθηκαν από την Αστυνομία οι δύο, ενώ ο τρίτος γιατρός αναζητείται, καθώς το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται εκτός Γρεβενών. Μάλιστα χθες τόσο η Αστυνομία όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Γρεβενών αναζητούσαν συγγενείς του προκειμένου να μάθουν που βρίσκεται για να του επιδοθεί η επίταξή του.

Όπως τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Δημήτρης Ψευτογκάς το Υπουργείο Υγείας χρησιμοποίησε προηγούμενες λίστες γιατρών, στις οποίες είναι εγγεγραμμένος ο συνάδελφός του, ο οποίος, όπως ανέφερε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδος.

Οι δύο παθολόγοι γιατροί, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Κοζάνης η διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Ευτυχία Καπάτου, παρουσιάστηκαν και αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα λειτουργίας της κλινικής covid-19. Σύμφωνα με την ίδια τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται σημαντική αύξηση των νοσηλειών με περιστατικά κορονοϊού, τα οποία έχουν φθάσει πλέον στα 21 άτομα, όταν στις αρχές της χρονιάς ήταν μόλις επτά.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης
Πηγή:ertnews.gr