Όποιος τον γνώρισε από τα νεανικά του ακόμα χρόνια , πήρε από το πρόσωπο του, τα μάτια του και το χαμόγελο του χαρά , αισιοδοξία και ελπίδα για τη ζωή ..!

Μαθητής ακόμα στο γυμνάσιο και το λύκειο πρωτοστατούσε , περί τα τέλη της δεκαετίας του 1980 , στους αγώνες του χωριού του Καρυδίτσα για το βιολογικό καθαρισμό των λυμάτων της πόλης Κοζάνης, που περνούσαν μέσα από το χωριό του , κοντά από το σπίτι του.!
Μετέπειτα σαν δάσκαλος είχε την καθολική αναγνώριση από τους συναδέλφους του , που τον εξέλεγαν στο Δ Σ του συλλόγου των δασκάλων της Κοζάνης .

Όταν κλήθηκε να μάθει τα ελληνικά γράμματα στα παιδιά της Ελληνικής κοινότητας στη Νότια Αφρική δε δίστασε ούτε στιγμή μπροστά στον «ξενιτεμο»..!

Κι όταν πάλι του ζητήθηκε από τους ξενιτεμένους συμπατριώτες του της Ν. Αφρικής να τους υπηρετήσει σαν ιερέας στα θρησκευτικά τους Χριστιανικά πιστευματα , ανταποκρίθηκε χωρίς καμιά επιφύλαξη .
Γιατί πίστευε ότι , σαν δάσκαλος και σαν ιερέας , επιτελούσε τα ανθρωπιστικά του ιδανικά.!

Όσοι τον γνωρίσαμε, συμπαραστεκόμαστε και εκφράζουμε τη λύπη μας στη σύζυγο του Βάρβαρα , στα αξιαγάπητα παιδιά του , στους γονείς και συγγενείς του και στους συγχωριανούς του !!!

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ..!

Κοζάνη 10/2/2021
Με απεριόριστη αγάπη εκτίμηση και θλίψη

Γιώργος Μητλιάγκας

Υ. Γ. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη γενέτειρα του Καρυδίτσα μόνο με την παρουσία των στενών συγγενών του…