Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης η παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Αποστόλη Σιαραμπή, “Ειρωνικός Ρομαντισμός”.

Πρόκειται για ένα cd με 13 τραγούδια. Τη μουσική του δίσκου την έγραψε ο ίδιος ο Σιαραμπής, ενώ οι στοίχοι και η ερμηνεία είναι γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Μανώλης Λιδάκης.

Τον καλλιτέχνη προλόγισε η κα. Βιολέτα Μπούσιου. Στη σκηνή επικράτησαν παραστάσεις μιας ξεχασμένης, πιο ρομαντικής εποχής, ενώ οι επιλογές των κομματιών συγκίνησαν το κοινό. Εκτός από κομμάτια του “Ειρωνικού Ρομαντισμού”, ακούστηκαν και τραγούδια άλλων ερμηνευτών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα και του Νίκου Ξυλούρη. Κατά την παρουσίαση του δίσκου, οι Απόστολος Σιαραμπής και Κατερίνα Τσιάρα, ερμήνευσαν και ένα κομμάτι τους, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Στην εκδήλωση έπαιξαν: Γ. Τζούκας, Δ. Κήτσιος, Β. Μαραμής, Φ. Βακουφτσής, Τ. Νήρας, Κ. Κωστόπουλος, Αστ. Αυλογιάρης, Κ. Τσιάρα, Απ. Σιαραμπής. Ζωγραφική Επιμέλεια Αφίσας: Μ. Βάγιας.