DJECO 14 ΚΥΒΟΙ ΣΤΟΙΒΑΞΗΣ ΜΕ 3 ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΖΩΑΚΙΑ
Κύβοι με πολύχρωμα και ευφάνταστα σχέδια σε κάθε τους πλευρά, προκαλούν τα παιδιά να τους συνθέσουν και να τους ταξινομήσουν.
Ένα παιχνίδι της γαλλικής εταιρίας DJECO που αναπτύσσει τον συντονισμό ματιού-χεριού, την λεπτή κίνηση, καθώς και τη φαντασία των παιδιών ώστε να δημιουργήσουν διάφορες εικόνες και παραστάσεις.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 35,00 €

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ
Ένα πρωτότυπο σετ που καθοδηγεί το παιδί στην εκμάθηση ανάγνωσης στα 3 έτη. Με 32 διδακτικές καρτέλες και τον πίνακα λέξεων για ανάγνωση και «γραφή». Με την αποτελεσματική και διασκεδαστική μέθοδο Lisciani, το παιδί μαθαίνει πραγματικά να διαβάζει λέξεις από το αγρόκτημα σε ηλικία 3 ετών! Περιεχόμενα: 24 καρτέλες παιχνιδιού επικάλυψης, 8 καρτέλες παιχνιδιού σύγκρισης, 78 κάρτες αλφάβητου από χοντρό χαρτόνι, πίνακας λέξεων για ανάγνωση και σχηματισμό λέξεων, εκπαιδευτικό βιβλίο οδηγιών.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 10,00 €

ΜΑΘΑΙΝΩ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ 3-ROTOR HELICOPTER & AIRBOT
Ένα επιστημονικό σετ για να ανακαλύψει το παιδί τα μυστικά της αεροδυναμικής και της δυναμικής των ρευστών. Διαθέτει δύο δυναμικά μοντέλα: ένα ελικόπτερο τριών στροφείων και ένα αερόπλοιο, ώστε να ανακαλύψει το παιδί τον τρόπο λειτουργίας των μηχανισμών μετάδοσης. Περιέχει περισσότερα από 130 εξαρτήματα, όπως: κιβώτιο ταχυτήτων, γρανάζια, ράβδους, έλικες, πείρους κ.ά. Με εγχειρίδιο οδηγιών και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη φυσική της πτήσης και της ναυτικής μηχανικής. Διαστάσεις συσκευασίας Μ:4.5xΠ:27,6xΥ:18,8εκ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 13,00 €