1) AS GAMES ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ
Η μικρή κουκουβάγια παίζει κρυφτούλι με τους φίλους της και τα πράγματά τους μέσα στο σακούλι. Κρύφτηκαν όλοι μαζί και τώρα εσύ πρέπει με κλειστά τα μάτια να τα βρεις και να μαντέψεις τι είναι, μόνο με την αίσθηση της αφής! Είναι το μικρό παπάκι; Ή μήπως το αυτοκινητάκι; Μην κρυφοκοιτάς! Η κουκουβάγια είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Αν τη βρεις φώναξε Κουκουβά και παίξε ξανά! Μάντεψε σωστά, ξεφορτώσου πρώτος όλες τις μάρκες σου και κέρδισε!
Εκπαιδευτικές αξίες:
• Συντονισμός ματιού-χεριού
• Απτική αντίληψη
• Αντιστοίχηση εικόνων
• Αριθμός Παικτών: 2-4
Το παιχνίδι περιλαμβάνει:
• 9 καρτέλες διπλής όψης
• 27 αντικείμενα από χαρτόνι
• 36 μάρκες από χαρτόνι
• Πάνινο σακούλι
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 11,00 €

2) BABY CLEMENTONI ΒΡΕΦΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BABY ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Ένα κέντρο δραστηριοτήτων σε μορφή ραδιοφώνου ώστε το παιδί να παίζει μουσική με τους φίλους τα ζωάκια. Πατήστε ένα από τα 4 κουμπιά για να επιλέξετε τον σταθμό και να ακούσετε διαφορετικά είδη μουσικής. Με πολύχρωμα φωτιζόμενα κουμπιά που ενεργοποιούν διαφορετικές μελωδίες και καθοδηγούν το μωράκι σε ένα διαδραστικό παιχνίδι!
Εκτός από τις μελωδίες και τους ήχους, διάφορα εφέ φωτισμού τραβούν την προσοχή του παιδιού. Κάθε κουμπί και κάθε δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να κάνει το παιχνίδι εύκολο στη χρήση και ελκυστικό.
Κάθε ζώο συνδέεται με ένα μουσικό στυλ για να εξοικειώσει το μωράκι με μια ποικιλία ρυθμών: ποπ στυλ για τον σκύλο, ροκ για τον κόκορα, ραπ για τη γάτα και χαλαρωτικούς ήχους για το πουλάκι.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 10-36 μηνών και άνω.
ΤΙΜΗ: 14,00 €

3) EΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MΥΣΤΗΡΙΟΥ HASBRO CLUEDO
Ήρθε το ανανεωμένο Cluedo. Το μυστήριο που τόσο σας αρέσει να λύνετε ξανά και ξανά τώρα με περισσότερη αγωνία.
Είναι ένα πάρτι με τους συνήθεις ύποπτους και τον οικοδεσπότη να δολοφονείται. Αυτή τη φορά κανείς δεν περιμένει υπομονετικά για απαντήσεις.
Ο δράστης απειλεί να χτυπήσει ξανά και οι κατηγορίες δίνουν και παίρνουν. Κάνε και εσύ μερικές και αποκάλυψε το σκάνδαλο για το οποίο σιγοψιθυρίζουν όλοι.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 29,99 €