1) PENGUIN SLUSLY VAN
Ζήτω! Το Penguin Slushy Van έφτασε στη LEGO® City. Αυτό το βαν με τα κρύα ποτά είναι πραγματικά cool! Δες το εντυπωσιακό σχέδιο του πιγκουίνου!
Συνδεθείτε με τον διασκεδαστικό πωλητή με το κοστούμι του πιγκουίνου στην περιοχή προετοιμασίας. Ανοίξτε το παράθυρο για να εξυπηρετήσετε τους διψασμένους πελάτες με κρύα ποτά σε 4 φρουτώδεις γεύσεις. Στη συνέχεια, μπείτε πίσω από το τιμόνι και κατευθυνθείτε στον επόμενο προορισμό!
ΗΛΙΚΙΑ: Από 5 ετών και άνω. ΤΙΜΗ: 19,99€.

2) GIOTTO BEBE MY GREEN CAR
Η Giotto be-be παρουσιάζει το «Green Car» το νέο δημιουργικό σετ με το οποίο τα μικρότερα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν μέσα και έξω από το σπίτι. Με πραγματικούς τροχούς και πραγματικούς άξονες θα μπορούν να κατασκευάσουν και να χρωματίσουν τα αυτοκίνητά τους για να τρέχουν στο σπίτι, στην τσουλήθρα ή σε εξωτερικούς χώρους, σχεδιάζοντας μια πραγματική πίστα με 6 maxi κιμωλίες. Μέσα στη συσκευασία θα βρουν οδικές πινακίδες, τσουλήθρα για συναρμολόγηση και χρωματισμό και 2 κάρτες-πύργους για χρωματισμό με τους 18 super washable μαρκαδόρους και τις χρυσές κηρομπογιές.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω. ΤΙΜΗ: 26,90€.

3) DJECO ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ `ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ΄
Η εταιρεία Djeco φέρνει ένα διασκεδαστικό τρόπο εξοικείωσης με τα επαγγέλματα μέσα από 20 διαφορετικά μαγνητικά κομμάτια. Σε κάθε πλευρά υπάρχει μια φιγούρα, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, που περιμένει να το ντύσετε ανάλογα με το επάγγελμά του! Τι θα ντυθείτε σήμερα; Δάσκαλος, γιατρός, πυροσβέστης ή μάγειρας; Βασισμένο στην μέθοδο Montessori, αυτό το εκπαιδευτικό παζλ θα αποτελέσει για τα παιδιά μια εισαγωγή στον κόσμο των επαγγελμάτων, ώστε να σχετιστούν με αυτά, να τα διαχωρίσουν και να αναγνωρίσουν τα βασικά εργαλεία του κάθε επαγγέλματος.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω. ΤΙΜΗ: 24,50€.