Τσορώνη-Γεωργιάδη Γιολάντα – Ο μέγας Μελομακάρων που μελοΚαμάρωνε
Τα σπουργιτάκια παρακαλούν δυο χελιδονάκια φίλους τους να μη φύγουν το φθινόπωρο για την Αφρική. «Μείνετε ως τα Χριστούγεννα να μοιραστούμε αγάπη» λένε. «Αν μας λέγατε να μοιραστούμε νερό, σπίτι, παρέα, παιχνίδι ή ζεστασιά, θα το καταλαβαίναμε. Αλλά αγάπη; Πώς γίνεται να μοιραστούμε αγάπη;» απόρησαν τα χελιδόνια. Ύστερα φόρεσαν το καπελάκι τους κι έφυγαν μετανάστες! Κι όμως… ένα μελομακάρονο, όχι οποιοδήποτε μελομακάρονο αλλά ο Μέγας ΜελοΜακάρων, απέδειξε πως και η αγάπη μοιράζεται γιατί, όταν θέλουμε, όλα γίνονται.
ΗΛΙΚΙΑ: 4+ ετών
ΤΙΜΗ: 8,9 €

Ροντάρι Τζάννι – Ο πλανήτης των χριστουγεννιάτικων δέντρων
Ποιες ιστορίες αρέσουν στα παιδιά; Διαστημικές περιπέτειες, αστείες, γεμάτες λογοπαίγνια, αγωνία και μυστήριο;
Όλα τα βρίσκουν στο πανέξυπνο -μα και τρυφερό- αυτό βιβλίο του Ροντάρι.
Θα ταξιδέψουν στο διάστημα και θα γνωρίσουν δύο αξέχαστα παιδιά: τον Μάρκο και τον Μάρκους! Μη σας παραξενεύει που τα ονόματά τους μοιάζουν. Του Ροντάρι τού αρέσουν τα παιχνίδια με τις λέξεις και θα τα συναντήσετε σε όλες του τις ιστορίες.
ΗΛΙΚΙΑ: 8+ ετών
ΤΙΜΗ: 8 €

 

 

Mandy Archer – Πού είναι ο Aϊ-Βασίλης;
Είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το ποντικάκι ψάχνει παντού τον Άγιο Βασίλη. Περνά από το στολισμένο έλατο, τον χιονισμένο κήπο, το γιορτινό τραπέζι, αλλά Αϊ-Βασίλης… πουθενά! Λες να μην έρθει φέτος;
Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο με περισσότερα από 40 παραθυράκια, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες. Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο!
ΗΛΙΚΙΑ: 3+ ετών
ΤΙΜΗ: 14,85 €