Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 έγινε η παρουσίαση του νέου Βιβλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σιάτιστας : «Το Μαθητικό τετράδιο Κωνσταντίνου Δ. Χριστίδου» μαθητή της Ελληνικής Σχολής Σιάτιστας επί σχολαρχίας Δημητρίου Αργυριάδου (1852-1856) βασισμένο σε χειρόγραφο της Βιβλιοθήκης στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι συγγραφείς του βιβλίου:
Καλλιόπη Μπόντα-Ντουμανάκη Φυσικός Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός,
Μάριος Μώρος-Κυπαρίσσης Υποψήφιος Διδάκτορας Φιλολογίας,
Χρήστος Τσανασίδης Υποψήφιος Διδάκτορας Πολιτισμικών Σπουδών.
Συγγραφείς με πλούσιο εκδοτικό-ερευνητικό έργο, αγάπη για την τοπική ιστορία και την διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης κ. Μάνιος Παναγιώτης και η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Μπουσταντζή Ανδρομάχη.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βοϊου κ. Ναούμ Τσιαούση, τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Θωμά Θεοδωρόπουλο τον κόσμο που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Eυχαριστούμε πολύ τον κ. Γράβα Γεώργιο (www.siatista-info.com) για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ραδιοφωνικούς σταθμούς) Σιάτιστας, Βοΐου και Κοζάνης για την πολύτιμη συμβολή τους στην προβολή των δράσεων μας και την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Πηγή: sierafm.gr