Νέα φωτιά σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού την Τρίτη 29 Μαρτίου, η έκτη από τις 29 Νοεμβρίου του 2021.Είναι άξιο αναφοράς ότι η τελευταία πυρκαγιά που κράτησε πάλι κλειστή τη σχολική μονάδα, εκδηλώθηκε αμέσως μετά το δημοτικό συμβούλιο Βελβεντού , το οποίο αναζητούσε τρόπο εξεύρεσης των δραστών .

Με τον κ. Νίκο Πιπιλή, διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Σερβίων να μιλά ξεκάθαρα για προσχεδιασμένες εμπρηστικές ενέργειες με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, αφού εκδηλώνονται κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση. Οι κάμερες, οι περίπολοι έξω από το σχολείο και το κλείσιμο των εισόδων του είναι κάποιες από τις προτάσεις που συζητήθηκαν.
Αποδεικνύεται με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι ο δράστης είτε οι δράστες είναι θρασείς και προκλητικοί, αφού πέτυχαν πάλι το στόχο τους με το δημοτικό συμβούλιο προβληματισμένο για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της σχολικής κοινότητας.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου:

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Πέντε φορές σημειώθηκε φωτιά γύρω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού – Διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Σερβίων: Οι δράστες είναι επικίνδυνοι και λειτουργούν κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση