ΔΕΗ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Προς τους συναδέλφους μου, στην ΔΕΗ ΑΕ.

Πριν από λίγα λεπτά, το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της ΔΕΗ έγινε πραγματικότητα, μετά την νέα απόφαση του ΔΣ της εταιρίας.

Θέλω να συγχαρώ την ΓΕΝΟΠΔΕΗ, τον πρόεδρο της εταιρίας κ. Στάσση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που δούλεψαν για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Μέχρι να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα, όσοι συνάδελφοι θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες, μπορούν να απευθύνονται στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στα συνδικάτα τους και στα προσωπικά μας τηλέφωνα, για τις περεταίρω λεπτομέρειες του προγράμματος.

Τις προτάσεις μου για το πρόγραμμα, τις έχω καταθέσει στο ΔΣ, σύμφωνα και με την συνεργασία μου με την παράταξή μου και τα συνδικάτα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Επιμένω ακόμη και τώρα, που η νέα πρόταση ειναι πολύ καλύτερη και των προηγούμενων και σε κάθε περίπτωση πραγματικά εθελούσια και μη αναγκαστική, όπως εκείνη των 5000 ή απόλυση, ότι τα κίνητρα θα μπορούσαν να ειναι γενναιότερα και ότι στην εθελούσια θα έπρεπε βαθμιδωτά, να ενταχθούν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα αυτοί των υποστηρικτικών υπηρεσιών και ακολούθως, των διασυνδεδεμένων νησιών, που ούτως ή άλλως θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία.

Θα έπρεπε να προβλεφθεί επίσης, ειδικό ΒΟΝUS μετάθεσης και παραμονής για όσους θα παραμείνουν για τις ανάγκες της επιχείρησης.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ΤΡΕΞΟΥΝ οι νέες προσλήψεις, έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά και να αποκτήσει αξία η εθελούσια με την ανανέωση του προσωπικού.

Συνάδελφοι ευχαριστώ όλους σας για την επικοινωνία.

Στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Πηγή fb: Παντελής Καραλευθέρης