Μας έχει συνηθίσει ο κ. Μπουκουβάλας στις ακραίες αναρτήσεις. Και προφανώς σε τέτοιες αναρτήσεις δεν απαντούμε. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο κ. Μπουκουβάλας ως ένας άλλος Πουαρώ, έψαχνε στην εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων να δει ποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους ήταν απόντες.
Και κατέληξε ότι έλειπαν όλοι οι σύμβουλοι (και οι είκοσι) της αντιπολίτευσης.

Του ξέφυγαν οι κ.κ. Μπάκανος Γ. και Πράσσος Ευάγ. δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας, οι οποίοι παρέστησαν διακριτικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχήν τα πράγματα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ηθική υποχρέωση να παρίστανται στις εκδηλώσεις των συλλόγων όταν έχουν πρόσκληση από τον εκάστοτε σύλλογο.

Το τι θα κάνουν, αν δεν έχουν πρόκληση, αφορά τους ίδιους ως πρόσωπα και καμιά σχέση δεν έχει η ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

Από την δική μας την παράταξή μας μόνο εγώ προσωπικά είχα πρόσκληση. Σε επικοινωνία που είχα με την πρόεδρο του συλλόγου, αφού την ευχαρίστησα για την πρόσκληση, την ενημέρωσα ότι αδυνατώ να παραστώ στην εκδήλωση, γιατί βρισκόμουν εκτός της περιοχής, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία
στην εκδήλωση.

Θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τις άλλες παρατάξεις, εκτός της παράταξης του δημάρχου που είχαν όλοι πρόσκληση.

Ο κ. Μπουκουβάλας τεχνηέντως αποσιωπά ότι:
– Πολλοί βρίσκονται εκτός περιοχής λόγω θερινών διακοπών.
– Κάποιοι εργάζονται και μάλιστα σε βάρδιες.
– Κάποιοι έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
– Ο κορωνοϊός είναι εδώ και πολλοί δεν παρέστησαν από τον φόβο της μόλυνσης.
– Κάποιοι μπορεί να ήταν φορείς του κορονωϊού.
– Από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του δημάρχου, δεν συμμετείχαν όλοι στην εκδήλωση. Γιατί αυτή η επιλεκτική αναφορά μόνο στους συμβούλους της αντιπολίτευσης;

Ρίχνει λάσπη μόνο στον ανεμιστήρα και ό,τι προκύψει.

Πριν όμως κάνει κριτική στους άλλους, ας κοιταχτεί στον καθρέπτη και ας μας πει σε πόσες από τις εκδηλώσεις-ανταμώματα που έγιναν φέτος παρέστη με την ιδιότητα του προέδρου και κυρίως ας μας πει, στην περίοδο που δεν ήταν πρόεδρος, σε πόσες από τις αντίστοιχες εκδηλώσεις των συλλόγων συμμετείχε.

Εμείς που δραστηριοποιούμαστε αυτοδιοικητικά στην περιοχή εδώ και είκοσι χρόνια γνωρίζουμε.

Μην μας προκαλεί κιόλας.