Πολλά παράλογα θα δούμε από τον δήμαρχο αυτά τα χρόνια.

Σε ανάρτηση στο facebook επαίρεται γιατί, λέει, εισέπραξε τα μισθώματα «στα Μεταξά» (στον Μεταξά δήμαρχε και όχι στα Μεταξά).

Δεν μας διευκρινίζει βέβαια σε ποια μισθώματα αναφέρεται.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους πολίτες, ότι τα μισθώματα αυτά αφορούν τα ετήσια μισθώματα για τις εκτάσεις που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του αιολικού πάρκου (ανεμογεννήτριες) στον Μεταξά.

Το ετήσιο μίσθωμα προβλέπεται στην σύμβαση που είχα υπογράψει ως δήμαρχος το 2014 με την εταιρεία και που ήταν απαιτητά για κάθε έτος, ξεκινώντας από το 2015.

Δυστυχώς ο προηγούμενος δήμαρχος από το 2015 έως τώρα δεν εισέπραξε τα οφειλόμενα μισθώματα.

Τι έκανε λοιπόν ο δήμαρχος; Μετά την παρέμβαση του προέδρου του Μεταξά, ενόχλησε την εταιρεία για την καταβολή των μισθωμάτων.

Προέβη δηλαδή σε ενέργεια που ήταν υποχρεωμένος να κάνει, γιατί και από την νομοθεσία είναι υποχρεωμένος να φροντίζει για την είσπραξη των εσόδων, επιπλέον όμως δέχτηκε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας.

Προφανώς η εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει τα μισθώματα. Άλλωστε το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Προς τι λοιπόν η έπαρση του δημάρχου;

Εκτός και αν θέλει, προκειμένου να μεγαλώσει το μπόϊ του, να συγκρίνεται με τον προηγούμενο δήμαρχο, ο οποίος βέβαια τον στήριξε ισχυρά και με υποψηφιότητες στις προηγούμενες εκλογές και του οποίου η θητεία ήταν καταστροφική για τον τόπο.

Είναι κι αυτό μια λύση!!!

Υ.Γ. Δεν μας ενημερώνει όμως ο δήμαρχος τι έκανε για τα ανταποδοτικά έργα που προβλέπονταν στην σύμβαση ύψους 135.000 €;

Για το θέμα θα επανέλθουμε σε άλλη μας ανάρτηση