Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης η Κοζάνη πέρασε από μια δύσκολη έδρα κερδίζοντας την πολύ καλή ομάδα του Εθνικού Βατερού με σκορ 0-2.

Στο 7′ λεπτό πετυχαίνει γκολ η Κοζάνη με τον Σέχι με ωραίο πλασέ πλην όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Στο 8’λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής του αγώνα κ. Πανυτσίδης θα δείξει κίτρινη κάρτα στον πάγκο της Κοζάνης και συγκεκριμένα στον Παντελή Καπετάνο για διαμαρτυρία.!!!

Στο 20′ δυνατό σουτ του Μανακίτσα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοκκινίδη.
Στο 23′ λάθος των κεντρικών αμυντικών της Κοζάνης, το εκμεταλλεύεται ο Βρόικος θα πλασάρει τον Πάντο, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του υψηλόσωμου τερματοφύλακα.

Στο 31′ σέντρα από αριστερά του Μωυσιάδη, ανάμεσα σε δύο αμυντικούς θα πεταχτεί την κατάλληλη στιγμή ο Ηλίας Δούμας και με υπέροχη κεφαλιά θα νικήσει τον Κοκκινίδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα , κάνοντας το 0-1.

Στο 48′ ωραία γυριστή κεφαλιά του Σακαλή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πάντου και διώχνουν οι αμυντικοί της Κοζάνης.

Στο 60′ έγινε η φάση του αγώνα που ξεσήκωσε όλη την κερκίδα, να χειροκροτήσει.
Ενώ σε επίθεση της ομάδας της Κοζάνης, ο Μωυσιαδης μένει στο έδαφος τραυματίας, χωρίς να διακοπεί το παιχνίδι, ο Χάρης Σακαλής καλύπτεται και βγαίνει πίσω από την άμυνα της Κοζάνης, τετ α τετ με τον Πάντο έχοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι για τον Εθνικό, αυτός όμως προτιμά να σταματήσει και να τηρήσει μόνος του fair play για τον παίκτη της Κοζάνης και να τρέξει στο σημείο να βοηθήσει τον συναθλητή του!!!!

Στο 69′ φάουλ για την Κοζάνη με τον Τσαγκαλίδη, ωραία εκτέλεση, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοκκινίδη.
Στο 77′ η Κοζάνη θα διπλασιάσει τα τέρματα της με τον εξαιρετικό και φορμαρισμένο Σέχι Εράλντι, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών του Βατερού και με ένα πολύ καλό πλασέ νίκησε τον Κοκκινίδη κάνοντας το 0-2.

Στο 76′ αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα για την Κοζάνη, στην θέση του Πάντου ο Μαργαρίτης.
Στο 83′ σέντρα από αριστερά του Λαζαρίδη πολύ ωραία και έξυπνη κεφαλιά του Σακαλή η μπάλα λίγο άουτ από τα δοκάρια του Μαργαρίτη
Στο 85′ κεφαλιά του Κρικέλη απόκρουση του Μαργαρίτη.
Στο 89′ ωραίο σουτ του Ηλία Δούμα λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας του Κοκκινίδη.

Εθνικός Βατερού(ΠάρηςΛεωνιδάκης): Κοκκινίδης, Πολυχρονιάδης, Λαζαρίδης, Στεργίου, Γεωργιάδης, Καλημέρης (Μπεθάνης), Κουτέρης, Δουγαλής (Καβαλάρης) Σακαλής, Τοπαλίδης (Κρικέλης), Βρόικος (Σαββούδης).

Φ.Σ. Κοζάνη (Κώστας Καπετάνος): Πάντος (Μαργαρίτης),Τρομπούκης, Μωυσιάδης, Σεκκουλίδης, Μανακίτσας, Μπαλίτσας, Αποστολίδης (Αθανασιάδης), Σαββίδης, Σέχι (Ναθαναηλίδης), Χατζής (Τσαγκαλίδης), Δούμας.

Διαιτητής: Πανυτσίδης
Βοηθοί: Μπαλιάκας, Πραχάλης