Η Μαρία Αντωνιάδου είναι μεγαλωμένη στην Πτολεμαΐδα, όπως ανέφερε το κοινό βιογραφικό των συμβούλων του Παναγιώτη Πλακεντά που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2019. «Απόφοιτη του 2ου Ενιαίου Λυκείου με μετέπειτα σπουδές στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς επίσης και των μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών. Ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας το κατάστημα λευκών ειδών “ MARYLAND” από το 1999».

Στις 9 Ιανουαρίου 2022 η κα Μαρία Αντωνιάδου τοποθετήθηκε από το δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων. Ήδη όμως από το 2019 προμήθευε με υπολογιστές τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Εορδαίας. Τότε άρχισε και η ενασχόλησή της με το εμπόριο υπολογιστών και όχι νωρίτερα ή αργότερα.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να διαπιστώσει κανείς ότι οι προμήθειες αφορούν μόνο το Δήμο Εορδαίας, όπως αναρτώνται στη Διαύγεια και όχι άλλους φορείς. Και ότι το 2019 ξεκίνησε κα η ενασχόλησή της με το εν λόγω αντικείμενο. Πρόκειται για δεκάδες αποφάσεις για υπολογιστές , εξοπλισμό για σχολεία, ηλεκτρολογικό υλικό, εκτυπωτές και ανταλλακτικά μηχανήματα στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας . Να θυμίσουμε ότι στις 26 Μαΐου 2019 έγιναν οι δημοτικές εκλογές και στις 2 Ιουνίου εξελέγη δήμαρχος Εορδαίας ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και προμηθευτής του Δήμου Εορδαίας με υπολογιστές, ηλεκτρολογικό υλικό, ανταλλακτικά -Δεκάδες τιμολόγια από το 2019-2022