ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΕΡΜΗΣ.

Ο κλάδος εστίασης, όπως και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα της πόλης, δίνουν ένα καθημερινο αγώνα επιβίωσης , μέσα σε ένα πολύ δύσκολο και απρόβλεπτο εξωτερικο περιβάλλον , που σφίγγει τον κλοιό και φέρνει πολλές επιχειρήσεις στο ΛΟΥΚΕΤΟ, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες των ιδιοκτητών –υπαλλήλων -προμηθευτών.

Το « Κοζάνη πόλη που σβήνει» έχει σκοπό να «ταρακουνήσει» τις αρχές του τόπου, που μέχρι σήμερα δείχνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες της καθημερινότητας .

Οποιαδήποτε σύνδεση της αφίσας με τον αντικαπνιστικό νόμο, είναι παντελώς άστοχη και πιστεύουμε ότι γίνεται για να αποπροσανατολίσει από το σκοπό του μηνύματος που θέλουμε να περάσουμε.

Ο νόμος εφαρμόζεται και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος πλέον να συζητάμε για το  “τσιγάρο”.

Το μόνο που θα ξανασυζητηθεί είναι
1. το πώς θα επιλυθούν κάποια προβλήματα που δημιουργούνται και όχι στο να μην εφαρμοστεί,
2. δυνατότητα τροποποίησης του νόμου ώστε να λειτουργήσει καλύτερα και να αποφεύγονται αδικίες και αθέμιτος ανταγωνισμός!

Σαν πολυπληθής σύλλογος όπως οι ίδιοι δημοκρατικά αποφασίζουμε και ενεργούμε , πιστεύουμε πως είναι δικαίωμά μας , θεωρώντας ότι η πόλη μας αποδυναμώνεται, και φτωχαίνει καθημερινά , να ανεβάσουμε αφίσα στα μαγαζιά μας που να δείχνει που οδηγείται η κατάσταση και το πώς εμείς βλέπουμε το μέλλον.

• Δεν έχουμε καμία διάθεση για πολιτική αντιπαράθεση ούτε είναι σκοπός μας !

Εξάλλου η αφίσα βγήκε με ομοφωνία του σωματείου για να ευσταθεί ο παραπάνω ισχυρισμός.