“Σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας σας (13 Απριλίου 2018) και προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Ουδέποτε μέλη του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Κοζάνης εξέφρασαν δυσφορία ή στοχοποίησαν το Διευθυντή της υπηρεσίας ρίχνοντας του ευθύνες για την ψήφιση του Ειδικού Τέλους 80%.
Την ανεντιμότητα που υπαινίσσεστε να την ψάξετε κάπου αλλού. Όσο για τα στοιχεία που αναμένετε για τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα ύδρευσης- αποχέτευσης σύντομα θα τα ανακοινώσει η υπηρεσία.
Αχιλλέας Δημητριάδης
Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κοζάνης”

Η απάντηση του συντάκτη
Η τιμιότητα κρίνεται στις πράξεις

Αντί να ανταπαντάτε για την τίμια στάση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ που ομόφωνα ψήφισε το 80%, ανατρέξτε στις επίσημες δηλώσεις αντιδημάρχων της παράταξής σας που απροκάλυπτα στοχοποιούν το γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΚ. Εκείνοι προτίμησαν να βρουν εξιλαστήριο θύμα αντί να στραφούν στα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ που ψηφίζουν για τις όποιες αποφάσεις . Ως πρόεδρος οφείλατε να απαντήσετε δημοσίως στους συνοδοιπόρους σας στον «Τόπο να Ζεις» για τις δημόσιες θέσεις τους , αλλά για τους δικούς σας λόγους δεν το κάνατε αφήνοντάς τον εκτεθειμένο , γιατί κάποιος πρέπει να πάρει τα φταίξιμο. Την ίδια ώρα μιλάτε για τιμιότητα…
Περιμένουμε ακόμα τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης εκτός ΕΣΠΑ που δικαιολογούν το 80%, αυτό που ζητούν όλοι οι πολίτες και εδώ και καιρό θα έπρεπε να έχετε δημοσιοποιήσει. Κατά τα άλλα επιμένουμε: «Η ΔΕΥΑΚ ψηφίζει το 80% και για όλα φταίει ο διευθυντής». Και μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ βάλλουν κατά του προέδρου.
Ιωάννα Παπαδημητρίου