“ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΣΣΑΝΗ”

Από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοζάνης Μανώλη Κουτσοσίμο ήρθε η απάντηση στον πρώην δήμαρχο Κοζάνης και επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ Λάζαρο Μαλούτα, στα όσα σε επιστολή του προς τα μέσα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων και για τα ενοίκια στο δημοτικό αναψυκτήριο στο Άγιο Δημήτριο, περί ανείσπρακτων οφειλών.
Μιλώντας στον “Π.Λ.” ο κ. Κουτσοσίμος είπε χαρακτηριστικά για το θέμα: “Νοικιάσαμε το εν λόγω κτήριο σε ιδιώτη τον Νοέμβριο του 2015 έκτοτε τα ενοίκια καταβάλλονται και όταν υπάρχει κάποια καθυστέρηση κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. Σε αντίθεση με την αμέλεια του κ. Μαλούτα να εισπράξει τα ενοίκια στο αναψυκτήριο επί της Πλατείας Λασσάνη, για το οποίο βρήκαμε ανείσπρακτα ενοίκια δύο χρόνων, όταν αναλάβαμε” .
Να σημειωθεί πως για το εν λόγω αναψυκτήριο στη Λασσάνη είχε βγει διαγωνισμός για την ενοικίασή του, αλλά παραμένει ξενοίκιαστο, μιας και είναι να γίνει ανάπλαση της πλατείας και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ενοικιαστές.
Αναλυτικά για τα ενοίκια των δημοτικών καταστημάτων και τις οφειλές είχε απαντήσει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Βαλαής προ δύο εβδομάδων με δηλώσεις του.

Β.Σ.