ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανόθευτα, ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα “Χωρίς μεσάζοντες” θα περιμένουν το καταναλωτικό κοινό της Κοζάνης το πρωί της Κυριακής στον γνώριμο χώρο στον ΟΣΕ Κοζάνης, όπου θα γίνει μια ακόμη διανομή προϊόντων από τον παραγωγό απευθείας στον καταναλωτή. Πρόκειται για ντόπια, στην πλειοψηφία τους, προϊόντα, τα οποία διατίθενται σε συμφέρουσες τιμές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο πρόεδρος του γεωργοκτηνοτροφικού συλλόγου ΑΛΙΑΚΜΩΝ Παναγιώτης Αρνίδης: “Την Κυριακή θα είμαστε και πάλι εκεί, μαζί με τους παραγωγούς μας. Θα περιμένουμε τους καταναλωτές , όσοι θέλουν να προμηθευτούν τα προϊόντα τους. πρόκειται για προϊόντα γνωστά, όπως το λάδι, το ρύζι, το μέλι, τις ελιές, τις πατάτες , τα όσπρια, από όλη την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας (φασόλια από το Σισάνι, Πρέσπα, Καστοριά). Ό,τι έχουν οι παραγωγοί μας, θα διατίθενται στο κοινό”.

Η διάθεση των προϊόντων θα ξεκινάει στις 8 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα τα οποία έχουν ελεγχθεί. Ειδικά από τα προϊόντα που μπορούν να νοθευτούν όπως το λάδι, το μέλι κ.α., γίνονται έλεγχοι από τον χημικό και αποστέλλονται στο Χημείο του κράτους. “Δίνουμε ανόθευτα, ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες”, σημειώνει ο κ. Αρνίδης.

Η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, ενώ αρκετός κόσμος έρχεται ακόμη και από Σέρβια, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα προσέρχεται για να προμηθευτεί φθηνά προϊόντα , στο κόστος, όπως λέει χαρακτηριστικά. Σημειώνει πως ειδικά για το ελαιόλαδο και το μέλι οι τιμές είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

δείτε τα προϊόντα που διατίθενται:

Προϊόντα «Χωρίς Μεσάζοντες» στις 5 Μαρτίου στην Κοζάνη

 

Β.Σ.