Ο Λάζαρος Μαλούτας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης θέλοντας να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα με την προμήθεια κουρτίνας σε σχολείο της Κοζάνης από την Ο.Ε. του δημάρχου ανέφερε ότι: «Ξέρουμε τα καταστήματα που πουλάνε τέτοιου είδους προϊόντα, αυτά που παρουσιάστηκαν στο διαγωνισμό δεν προμηθεύουν τέτοιου είδους προϊόντα».

Αντί να βγάλει λαβράκι όμως έπεσε σε ατόπημα, μιας και τα καταστήματα αυτά που έδωσαν προσφορά μετά από αίτημα της σχολικής μονάδας και όχι επειδή παρουσιάστηκαν από το πουθενά, προμηθεύουν τέτοιου είδους προϊόντα. Ο Πρωινός Λόγος επικοινώνησε και με τα δύο καταστήματα και διαπίστωσε ότι ο καταστηματάρχες αφενός είναι φανερά εκνευρισμένοι μετά τα όσα διέδωσε ο πρώην δήμαρχος, αφετέρου μας διαβεβαίωσαν ότι πολλάκις συμμετέχουν σε ανάλογους διαγωνισμούς. Μάλιστα ένας εκ των δυο του προτείνει να μπαίνει και παραμέσα στα καταστήματα ο Λάζαρος Μαλούτας για να βλέπει τι πουλάνε.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Λάζαρος Μαλούτας για την προμήθεια κουρτινών σε σχολείο της Κοζάνης: Τα καταστήματα που παρουσιάστηκαν στο διαγωνισμό δεν προμηθεύουν τέτοιου είδους προϊόντα