🇬🇷 APOSTOLOS TELIKOSTOGLOU 🇬🇷Ma
( G2 PRESIDENT CUP )
TAEKWONDO AFRICA EGYPT 2023
17/ 18 / FEBRUARY !!!
🔺 ■ 🔺 ■ 🔺 ■ 🔺

🎯 Αναχωρεί αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 για το Κάιρο της Αίγυπτου ο αθλητής του συλλόγου μας , Τρείς φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Απόστολος Τεληκωστόγλου , μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας για να λάβει μέρος στο δεύτερο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του έτους στο G2 President Cup της Αφρικανικής ηπείρου !!!

🎯 Ο Αθλητής μας θα αγωνιστεί στην Ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg ,θα συμμετάσχει ως μέλος του συλλόγου μας ( Α.Γ.Σ. Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης ) διεκδικώντας πολύτιμους βαθμούς για την απευθείας συμμετοχή στους ολυμπιακούς αγώνες του 2024. Στο ταμπλό της διοργάνωσης θα βρίσκεται στην θέση νούμερο δύο !!!

🎯 Σήμερα βαθμολογικά βρίσκεται στην υψηλότερη θέση μεταξύ των Ελλήνων αθλητών , στο Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ για τον Φεβρουάριο του 2023 , στην θέση επτά και στην θέση δέκα αντίστοιχα , και μόλις 45 βαθμοί τον χωρίζουν από την απευθείας συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του επόμενου έτους , έχοντας βέβαια πολλές ακόμα διοργανώσεις μέχρι τα τέλη του έτους για να διεκδικήσει βαθμούς !!!

🎯 το Δ.Σ του συλλόγου και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του αθλητή μας, εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στον Απόστολο , καθώς και τον κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο ο οποίος θα τον συνοδεύει και θα τον καθοδηγεί για μια ακόμη φορά !!!

Πηγή:FB : Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης