Δεν έχουμε καμία πρόθεση να σχολιάσουμε τα όσα ακούστηκαν στην κομματική εκδήλωση της “Ενότητας”, άλλωστε ο κόσμος βλέπει και κρίνει . Όμως δεν μπορούμε να μη σταθούμε στην υιοθέτηση από την πλευρά του κ. Κυριακίδη της τακτικής της «λάσπης στον ανεμιστήρα» που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό ο επικεφαλής του κ. Μαλούτας. Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, ο κ. Κυριακίδης, από δημόσιο βήμα και ενώπιον των ΜΜΕ αφήνει υπονοούμενα , αυτή τη φορά για το Νιάημερο, με τη δικαιολογία πως κάτι άκουσε στην πιάτσα. Η τακτική γνωστή: Πες πες κάτι θα μείνει.
Όμως, ο δημόσιος λόγος πρέπει να τεκμηριώνεται και η κάθε καταγγελία(;) να στοιχειοθετείται, για αυτό και ζητάμε άμεσα από τον κ. Κυριακίδη να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις σχετικά με την αναφορά του στον Νιάημερο!
Με αφορμή αυτό να ενημερώσουμε πως όπως δεσμευτήκαμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει πλήρης απολογισμός της φετινής διοργάνωσης του Νιάημερου, και παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση για όλες τις διοργανώσεις των πανηγυριών των τελευταίων χρόνων.

Υ.Γ. Ακόμη αναμένουμε από τον κατά τα άλλα λαλίστατο κ.Μαλούτα να τεκμηριώσει το περίφημο “παντεσπάνι”.