Αναβολή έδωσε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στον 45χρονο με το τσεκούρι που τον Ιούλιο του 2020 τραυμάτισε θανάσιμα έναν υπάλληλο της ΔΟΥ Κοζάνης. Το αίτημα του δράστη να συμμετάσχει στις πανελλαδικές έγινε αποδεκτό. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε εκ νέου την συνήγορο, που ορίστηκε από το δικαστήριο, δηλώνοντας ότι είναι ανεπαρκής, ενώ θα σταλούν εκ νέου κλήσεις στον κατηγορούμενο και τους μάρτυρες σε ημερομηνία, που θα οριστεί από την εισαγγελία για την νέα δικάσιμο.

Για παρελκυστικούς λόγους μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης κ.Βασιλειάδης τονίζοντας ότι ο νόμος δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει ο δράστης πανελλαδικές.

Για αποτρόπαιη επίθεση, κατά των συναδέλφων της υπαλλήλων στη ΔΟΥ Κοζάνης, κάνει λόγο η συνταξιούχος σήμερα, εφοριακός Κατερίνα Τσουμπλέκα. Δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη την ημέρα δηλώνει στην κάμερα της ΕΡΤ. “Εκείνη την τραγική ημέρα υπηρετούσα στο τμήμα εισοδήματος… Δεν περίμενα ποτέ στην καριέρα μου, ότι θα έβλεπα τόσο άγρια δολοφονία μπροστά στα μάτια μου. Σκότωσε μπροστά στα μάτια μου τον Πέτρο!”, περιγράφει συγκλονισμένη η κ. Τσουλέκα από την πρωτοφανές περιστατικό, που εκτυλίχθηκε μπροστά της, πριν από τρία χρόνια.