Μετά την παραίτηση του Νίκου Λυσσαρίδη, από το ΓΕΜΗ, το Επιμελητήριο Κοζάνης προέβη σε αναγκαστικές αλλαγές προσώπων. Στην θέση του τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Μαλούτας, ενώ στο πόστο του κ. Παναγιώτη Κάλφα, προέδρου τμήματος υπηρεσιών μπήκε ο Φώτης Τσαμπούρης. Τόσο ο Νίκος Λυσσαρίδης όσο και ο Παναγιώτης Κάλφας συνεχίζουν στο στίβο της αυτοδιοίκησης , ο πρώτος ως αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και ο δεύτερος ως αντιδήμαρχος Εορδαίας.

Αντιπρόεδρος του εμπορικού τμήματος ορίστηκε επίσης ο Κοσμάς Καλεντεριάδης αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Δεληκώστα, ενώ στην θέση του Σωτήρη Παππά στους γουνοποιούς τοποθετήθηκε ο Νίκος Μούσιος μετά και την απόφαση του πρωτοδικείου εδώ και μήνες. Επίσης εκπρόσωπος της Κ.Ε.Ε. επιμελητηρίων ορίστηκε ο Αντώνης Πουγαρίδης έναντι του Θύμιου Χασιώτη με 11-5 ψήφων.

Και τα πέντε αυτά πρόσωπα ανήκουν στην ομάδα του Γιάννη Μητλιάγκα με τη διοικητική επιτροπή να έχει πια την παρακάτω σύνθεση. Σε αυτή, το όργανο των αποφάσεων, ο Νίκος Σαρρής έχει την πλειοψηφία με πέντε πρόσωπα έναντι δύο του Γιάννη Μητλιάγκα.

Πρόεδρος: Νίκος Σαρρής
Α’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπανίκος
Β’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γρηγοριάδης
Γενικός Γραμματέας; Ευθύμιος Χασιώτης
Οικονομικός Επόπτης: Γιώργος Παντελίδης
Υπεύθυνος ΓΕΜΗ: Παναγιώτης Μαλούτας
Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων: Αλκιβιάδης Σπυρίδης

Ιωάννα Παπαδημητρίου