Αξιότιμο ΔΣ του ΚΟΙΠΠΑΠ. Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε στην επιστολή του Νέου Ωδείου. Ελπίζω τις επιστολές τις διάβασαν όλοι αυτοί που έπεσαν θύματα της παραπληροφόρησης και έτσι σύντομα θα κληθείτε να δώσετε και άλλες απαντήσεις. Να απαντήσετε στους γονείς των μαθητών που χάσανε την χρονιά (τις χρονιές) τους, που τους κρατάτε για χρόνια σε αναμονή του πτυχίου τους παίρνοντας τα δίδακτρα και παραβιάζοντας αλύπητα τα άρθρα του ΦΕΚ 229/Α/11-11-1957 που ορίζουν τα απαιτούμενα χρόνια σπουδών, στους γονείς των μαθητών που έχασαν τα πτυχία τους ή την μεταγραφή τους εξαιτίας της παραπληροφόρησης μερικών για αναγνωρισμένες και μη αναγνωρισμένες σπουδές (να μην παρεξηγηθούν οι τίμιοι συνάδελφοι που είναι αρκετοί).

Όσο για την έκφρασή σας ότι δεν λειτουργήσατε ποτέ ανταγωνιστικά προς τα ιδιωτικά ωδεία – η οικονομική πολιτική σας ονομάζεται «αθέμιτος ανταγωνισμός» και είναι ο βασικός παράγοντας που από 4 ιδιωτικά ωδεία στην Πτολεμαΐδα έχουν μείνει 2.

Τέλος για την λάσπη. Θυμίζω ότι ήμουν 8 χρόνια καθηγητής στο Βαρβούτειο. Θυμίζω ότι οι μαθητές μου έφεραν τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Βαρβούτειου και έκαναν γνωστή την Πτολεμαΐδα σε μισή Ευρώπη . Θυμίζω ότι η ίδρυση του Νέου Ωδείου δεν έφερε καμία ζημιά στο Βαρβούτειο – δεν «τραβήξαμε» ούτε μαθητές ούτε καθηγητές. Όταν έφυγα όμως από το Βαρβούτειο έφαγα (και τρώω ακόμη)τόση λάσπη από ορισμένους πρώην συναδέλφους που δεν μετριέται. Σας αφήνω με την συνείδησή σας και παρακαλώ πολύ να βάλετε τάξη για να αποφύγουμε την δυσάρεστη συνέχεια.

Ονομάζομαι Τσούγιεφ Αλέξανδρος και όσο είμαι καθαρός απέναντι σε όλους κανένας δε θα μου στερήσει το δικαίωμα να λέω την αλήθεια.

Πηγή fb: Αλέξανδρος Τσούγιεφ

Ως λασπολογία χαρακτηρίζει το ΝΠΔΔ του Δήμου Εορδαίας την επιστολή του Νέου Ωδείου Πτολεμαΐδας

Νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας: Να σταματήσει η συκοφάντηση από τo Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας