Η κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Tμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών για το υπόλοιπο της διετούς θητείας έως 31/08/23. Η ψηφοφορία είναι άμεση και μυστική και θα διεξαχθεί με διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας την 24η Ιανουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη λήφθηκε υπόψιν  η Διαπιστωτική Πράξη παραίτησης της Δριτσάκη Χάιδως από τη θέση της Προέδρου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών. Γιατί άραγε παραιτήθηκε η πρόεδρος κα Δριτσάκη από την προεδρία του τμήματος προτού λήξει η θητεία της και προκηρύσσονται εκ νέου εκλογές; Είχαμε  αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα τις δυσκολίες που  συναντά με την επιλογή του εκλεκτορικού. Φαίνεται ότι ήταν ανυπέρβλητες και το τμήμα έμεινε ακέφαλο.

Μάλιστα  για να μην αναλαμβάνει η αντιπρόεδρος  την θέση της πιθανόν παραιτήθηκε και εκείνη . Για να την δούμε να αναλαμβάνει την προεδρία; Πιθανόν όλα γίνονται. Το πρακτικό της συνεδρίασης  του τμήματος σύμφωνα με πληροφορίες του  prlogos  ανέβηκε στο ΑΠΕΛΛΑ αλλά κατέβηκε αμέσως , γιατί κάποιοι ενοχλούνταν με την εμφάνισή του για δικούς τους λόγους.

Θυμίζουμε ότι η θέση που προκηρύχθηκε στο τμήμα αυτό έχει γνωστικό αντικείμενο «Δίκαιο και Διαχείριση Φυσικών Πόρων με έμφαση στους υδατικούς πόρους». Είναι ίδιο με τη διδακτορική διατριβή κάποιας υποψήφιας. Και μάλιστα το μάθημα που προτείνεται στους φοιτητές έχει προτεινόμενη βιβλιογραφία-αρθρογραφία το διδακτορικό και τις εργασίες της υποψήφιας. Οι πρυτανικές αρχές είναι ενήμερες.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

«Οικογενειοκρατία άλλου τύπου» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – Με κλήρωση το εκλεκτορικό του Τμήματος Λογιστικής;

Αχταρμάς στην επιλογή του εκλεκτορικού στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Μια μεταγραφή από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων των Γρεβενών στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Κοζάνης