Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη η 14η Ιουνίου.

Μια ημέρα που όλοι μαζί θα πρέπει να ευχαριστήσουμε, να συγχαρούμε, να στηρίξουμε αλλά και να προωθήσουμε την εθελοντική αιμοδοσία.

Ο εορτασμός της ημέρας αυτής, στοχεύει στην εξάλειψη κάθε προκατάληψης, φόβου και άγνοιας σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία και στην αναγνώριση των σιωπηλών εθελοντών αιμοδοτών που αθόρυβα και ανιδιοτελώς προσφέρουν το αίμα τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η ΚΟΖΑΝΗ: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας αναγνωρίζει βαθιά της αξία αυτής της δράσης και στηρίζει συστηματικά και καθολικά κάθε μορφή ανιδιοτελής προσφοράς και αλληλεγγύης, καθώς και η ίδια αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα εθελοντικής δράσης και υποστήριξης νέων μητέρων.

Αποδεχθηκαμε με μεγάλη χαρά,την τιμή που μας έκανε η εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας Κοζάνης, “Γέφυρα Ζωής”,να συμμετέχουμε υποστηρικτικά στην εκδήλωση ,στην κεντρική πλατεία-baby room, αύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και θα παρευρίσκομαστε 17:00-20:00.

Σας περιμένουμε, λοιπόν,όλοι μαζί να στείλουμε το ηχηρό μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι θηλάζουσες δεν επιτρέπεται να είναι αιμοδότες και δότες!

Πηγή: fb: Κοζάνη ομάδα υποστήριξης θηλασμού κ μητρότητας