FOOTBALL LEAGUE
Σάββατο 15/5 (14:45), Πανσερραϊκός-Τρίγλια
Το πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται με την 12η αγωνιστική και στον Βόρειο όμιλο η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 15/5 στις Σέρρες, όπου ο τρίτος της βαθμολογίας Πανσερραϊκός (19 β.) μετά από δυο συνεχόμενες ήττες και αλλαγή προπονητή θέλει να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στην αγώνα με τον ΠΟ Τρίγλιας, που είναι 6ος στη βαθμολογία με 12 β.
Περιγραφή: Γιώργος Τραπεζανίδης. Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρόπουλος.

SUPER LEAGUE 2
Κυριακή 16/5 (14:45), Ξάνθη-Εργοτέλης
Δυο ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει στις τελευταίες αγωνιστικές των play off θα βρεθούν αντιμέτωπες στο «Xanthi Arena» στην προτελευταία στροφή της αγωνιώδους διαδικασίας. Η Ξάνθη είναι πλέον πρώτη στη βαθμολογία και κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού και τον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό θα τον δώσει στην έδρα της. Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης είναι 4ος αλλά απέχει μόνο τρεις βαθμούς από την κορυφή και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στις τελευταίες δυο αγωνιστικές.
Περιγραφή: Δημήτρης Μπουμπουγιατζής. Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης.

BASKET LEAGUE / PLAY OFF
Κυριακή 16/5 (17:00), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Η τρίτη και τελική κόντρα των δυο Δικεφάλων θα δώσει σ’ έναν από τους δυο το εισιτήριο της πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο των play off. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν από μια «καθαρή» νίκη στις έδρες τους και η σειρά επιστρέφει στο «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας, εκεί όπου θα κριθούν όλα.
Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου. Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάτου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Δευτέρα 17/5 (19:00)
Η ΕΡΤ3 ξεκινά τις απευθείας μεταδόσεις από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης με τους τελικούς της πρώτης ημέρας της κολύμβησης.
Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες παίρνουν μέρος στη διοργάνωση, ενώ οι ελληνικές συμμετοχές δίνουν πρόσθετο ενδιαφέρον στις μεταδόσεις, που θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 23 Μαΐου.
Περιγραφή: Παναγιώτης Μπότσας.