SUPER LEAGUE 2
«Η πιο μεγάλη μέρα του πολέμου» στα play off της Super League 2 έρχεται με την τελευταία αγωνιστική, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κριθούν όλα! Δυο αναμετρήσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον και θα αναδείξουν τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.
H ΕΡΤ3 θα συνδεθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 με τα γήπεδα της Super League 2 από τις 15:00, μέσα από την εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» για το pre game σε Ξάνθη, Νίκαια και Χανιά.
Στις 15:30 η ΕΡΤ θα μεταδώσει «λεπτό προς λεπτό» την εξέλιξη των αγώνων και αμέσως μετά το τέλος τους θα υπάρχει συνέχεια με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε ζωντανές συνδέσεις και τον σχολιασμό των αναμετρήσεων, που θα καθορίσουν το τέλος της φετινής διοργάνωσης.
ΕΚΤΑΚΤΩΣ, αύριο Τετάρτη 19/5/2021, η εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» (παρουσίαση: Πάνος Μπλέτσος) θα αρχίσει στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:45.
Τα τρία παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής:
«Xanthi Arena», Ξάνθη: Ξάνθη-Λεβαδειακός, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη.
Γηπ. Νεάπολης Νίκαιας, Πειραιάς: Ιωνικός-Εργοτέλης, σε περιγραφή του Ηλία Χριστογιαννόπουλου.
Γηπ. Περιβολίων, Χανιά: Χανιά-Διαγόρας Ρόδου, σε περιγραφή του Κώστα Βασιλάκη.

BASKET LEAGUE

Τα play off του πρωταθλήματος της Basket League μπαίνουν στην ημιτελική φάση, με τέσσερις ομάδες να συνεχίζουν στην κούρσα για τον τίτλο (η πρόκριση στις τρεις νίκες).
Το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021. Η ΕΡΤ3 μεταδίδει απευθείας την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-ΑΕΚ από το κλειστό «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας.
Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν καθημερινά με αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης των play off, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το Σάββατο 29 Μαΐου.
Τετάρτη 19/5, 21:15, «Νίκος Γκάλης» ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΑΕΚ, σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και ρεπορτάζ του Γιάννη Νάτου.
Πέμπτη 20/5, 21:00, ΚΓ Λαυρίου: Λαύριο-Προμηθέας Πάτρας, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου και ρεπορτάζ του Κώστα Χαλβατσιώτη.
Παρασκευή 21/5, 21:15, «Νίκος Γκάλης» ΟΑΚΑ: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και ρεπορτάζ του Γιάννη Νάτου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Η ΕΡΤ3 συνεχίζει καθημερινά τις απευθείας μεταδόσεις από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, με τους τελικούς της κολύμβησης.
Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της ηπείρου παίρνουν μέρος στη διοργάνωση, ενώ οι ελληνικές συμμετοχές δίνουν πρόσθετο ενδιαφέρον στις μεταδόσεις, που θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 23 Μαΐου.
Περιγραφή: Παναγιώτης Μπότσας.